Stoiximan Super League

Από προβλήματα άλλο τίποτα

Πολλά θέματα που ζητούν λύση ενόψει του «τελικού» με τη Βέροια έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Ουκ ολίγα προβλήματα ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας παιχνιδιού στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στη Βέροια έχει να λύσει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Ο 53χρονος προπονητής στην διπλή προπόνηση της Τρίτης είδε τόσο τον Μανώλη Μονιάκη όσο και τον Γιώργο Μακρή, οι οποίοι είναι τραυματίες να ακολουθούν θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μανώλης Ζαχαράκης του οποίου η συμμετοχή για την αναμέτρηση με τη «βασίλισσα του Βορρά» θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έβγαλαν χωρίς περεταίρω προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτικής.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x