Stoiximan Super League

Αποφάσισαν για τους «τιμωρημένους» στον Άρη

Η τεχνική ηγεσία του Άρη αποφάσισε σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές τους, Νούνο Κοέλιο και Νίκος Ψυχογιός.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια, ο Νούνιο Κοέλιο συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και ο Νίκος Ψυχογιός τέσσερις στο φετινό πρωτάθλημα για τον Άρη.

Ο τεχνικός των «κίτρινων», Γιάννης Μιχαλήτσος αποφάσισε ο Πορτογάλος μέσος να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στους εκτός έδρας αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα (26η αγωνιστική, 16/03 - 17:15) και τον Ατρόμητο (28η αγωνιστική, 06/04 – 19:30).

Eνώ ο Έλληνας πλάγιος μπακ στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (25η αγωνιστική, 10/03 – 17:15). Για ένα παιχνίδι που ήταν ούτως ή άλλως αμφίβολος, καθώς δεν είναι στο 100%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x