Stoiximan Super League

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Με τα γνωστά προβλήματα, δίχως ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Μία μέρα… καρμπόν με τη χθεσινή ήταν η σημερινή για τον Παναθηναϊκό. Τίποτα δεν άλλαξε σε σχέση με χθες, καθώς Τοτσέ και Χουχούμης ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για το προσεχές παιχνίδι, ενώ απουσίαζε ξανά λόγω ίσως ο Φουρλάνος. Οι τρεις τους μαζί με τον Κουίνσι που πήρε νέα άδεια αναζητώντας την επόμενη ομάδα του, αλλά και τους τιμωρημένους Βιτόλο (έκανε αποφόρτιση) και Μαρίνο είναι τα προβλήματα του Φάμπρι.

Ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να αντικαταστήσει τους δύο τιμωρημένους με τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Κάιπερ αντίστοιχα, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές (Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σο, Σισοκό, Μαυρίας, Ζέκα και Γιοκίν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x