Stoiximan Super League

Έτοιμοι για «πόλεμο» στον Άρη!

Στον Άρη γνωρίζουν ότι η νίκη είναι… μονόδρομος στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ετοιμάζονται για… πόλεμο αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»! Στον πάγκο ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα στον Άρη. Αυτό το γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα κι έτσι, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στον Λεβαδειακό!

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος αποτέλεσε παρελθόν και η ομάδα αύριο και στην τελευταία κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος θα πορευτεί με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο 46χρονος τεχνικός έκανε την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα και με διαδοχικά τετ-α-τετ προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Επανέρχεται στην επίθεση ο Νταβίντ Αγκάνθο που ελπίζεται να πάρει το… όπλο και να βοηθήσει τους «κίτρινους». Εκτός έμειναν οι Νίκος Ψυχογιός και Μιχάλης Γιαννίτσης.

Η 20μελής αποστολή: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x