Stoiximan Super League

Γεύση… Νέας Φιλαδέλφειας

Καλά φάγανε, καλά ήπιανε, τώρα πρέπει να τηρηθεί και το γούρι! Οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν ξανά… γεύση από Νέα Φιλαδέλφεια και πάνε ακόμα πιο συσπειρωμένοι στον σαββατιάτικο «τελικό» με τη Βέροια.

Το οικογενειακό γεύμα πριν από κρίσιμα ματς έχει γίνει σχεδόν θεσμός στην ΑΕΚ. Και ειδικά πριν τα εντός έδρας (με Ξάνθη και ΟΦΗ) έχει αποδειχθεί και… γούρικο.

Οι προκαταλήψεις ωστόσο δεν ήταν εκείνες που οδήγησαν τους παίκτες της «Ένωσης» στην απόφαση (έπειτα από πρωτοβουλία του Αλέξανδρου Κολιάδη) να κανονίσουν το σημερινό τραπέζι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αλλά η τόνωση του ήδη καλού κλίματος που θα τους στείλει ακόμα πιο συσπειρωμένους στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Βέροια. Μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» γευμάτισαν στο εστιατόριο που είχαν επισκεφθεί και πριν το ματς με τον ΟΦΗ.

Εκεί βρέθηκε φυσικά ο Έβαλντ Λίνεν και οι συνεργάτες του, αλλά και οι Κολιάδης και Κωστής. Αντίθετα με τον Χρήστο Αρκούδα, δε, που έδωσε κανονικά το «παρών», επιβεβαιώνοντας πως (παρά την τιμωρία του) παραμένει ενεργό μέλος της ΑΕΚ, το ίδιο δεν συνέβη και με τον Εμίλιο Φουρτάδο που απουσίασε επιβεβαιώνοντας πως παραμένει ξένο σώμα για την ομάδα.

Έστω και χωρίς τον Μιχάλη Παυλή λοιπόν (που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την αμυγδαλίτιδα και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί) όλοι οι υπόλοιποι βρέθηκαν κανονικά στη Νέα Φιλαδέλφεια και ξεκίνησαν από τα… πάτρια εδάφη της ΑΕΚ την ψυχολογική προετοιμασία για τον «τελικό» του Σαββάτου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x