Stoiximan Super League

Αποστολή στη «σκιά» του Γκαρσία

Στη σκιά της απόφασης του Πάμπλο Γκαρσία να φύγει από τον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει και την αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να ασχοληθεί κυρίως με ασκήσεις τακτικής, ενώ έδωσε «ανάσες» σε Λάζαρ και Λίνο οι οποίοι ακολούθησαν μόνο ένα μέρος του κανονικού προγράμματος προκειμένου να προφυλαχθούν αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα σε δικέφαλο και κνήμη αντίστοιχα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Γεωργιάδης και Κατσικάς.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη ασχολήθηκαν κυρίως με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και συνέχισαν με οικογενειακό διπλό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Αποστολόπουλο, Κωνσταντινίδη, Λίνο, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκη, Κίτσιου, Βούκιτς, Καμαρά, Ολίσε, Λόρενς, Ρομπέρ, Πέλκα, Αθανασιάδη.

Στο μεταξύ, το Σάββατο στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Γκόρντον Σίλντενφελντ ως MVP της 25ης αγωνιστικής στη μεικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x