Stoiximan Super League

Έτοιμη η καμπάνια για τη Λεωφόρο

Σύντομα θα προβληθεί η καμπάνια του Παναθηναϊκού για την εγγραφή νέων μελών στη «Συμμαχία» και την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο, σύμφωνα με όσα είπε χθες ο Αλαφούζος σε μέλη του Δ.Σ.

Η νέα καμπάνια εγγραφής μελών, η εισροή χρημάτων και η συμμετοχή στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (που θα γίνει στα τέλη Απριλίου) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν τα θέματα συζήτησης στη χθεσινή συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με ορισμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Συμμαχίας».

Όπως γράφει σήμερα (16/03) η SportDay, την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις του «τριφυλλιού», οι οποίες ελήφθησαν χθες κυρίως για την καμπάνια μέσω των ΜΜΕ, ώστε να υπάρξουν εγγραφές νέων μελών στο επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας επιχειρηματίας είπε πως θα πρέπει να γίνει η καμπάνια με βάση την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα, το γήπεδο της Λεωφόρου από φέτος, και για τα επόμενα χρόνια μέχρι να αποκτήσει η ομάδα το δικό της γήπεδο.

Τα μέλη, που θα βάλουν χρήματα, θα έχουν σημαντικά μπόνους, ενώ θα υπάρχουν και οικονομικά πακέτα καρτών διαρκείας.

Στη διάρκεια της κουβέντας ειπώθηκε από πλευράς Αλαφούζου ότι έχει βρει κάποια χρήματα για την ΑΜΚ, αλλά θα χρειαστούν και νέες εγγραφές μελών.

Η καμπάνια που θα έχει σαν κύριο σύνθημα «επιστρέφουμε στο σπίτι μας, εξασφάλισε και εσύ μία θέση» θα αρχίσει από την επόμενη εβδομάδα.

Στην Παιανία ξανά ο Αλαφούζος

Χθες οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έλαβαν το πριμ της νίκης επί της Κέρκυρας, όπως τους είχε ενημερώσει σχετικά ο Γιάννης Αλαφούζος. Συγκεκριμένα, ήταν 1.000 ευρώ για κάθε βασικό και 500 ευρώ για κάθε ποδοσφαιριστή που ήταν στην αποστολή, ενώ συνολικά το ποσό έφτασε ανήλθε στις 15.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ θα βρεθεί σήμερα στην Παιανία να δει την πρωινή προπόνηση και να μιλήσει στους παίκτες εν όψει του αυριανού αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλαφούζος αναμένεται να ζητήσει τη νίκη, η οποία θα σημαίνει και μισό «εισιτήριο» για τη διαδικασία των πλέι oφ του πρωταθλήματος.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας να πριμοδοτήσει παραπάνω τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x