Stoiximan Super League

«Λύγισε» ο Ηρακλής

Θλάση α’ βαθμού αποκόμισε ο Ανδρέας Ηρακλής από τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντιθέτως, ανεβάζει ρυθμούς ο Ρούμπεν Πουλίδο.

Διπλή προπόνηση σήμερα (20/3) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την σημαντική αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πανθρακικό. Το πρωί γυμναστήριο και το απόγευμα βρέθηκαν στο Ν. Ρύσιο.

Σήμερα επίσης έγινε γνωστό το μέγεθος τραυματισμού του Ανδρέα Ηρακλή. Ο 23χρονος αμυντικός υπέστη θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Αντιθέτως, βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός κεντρικός αισθάνεται καλύτερα και στο τέλος της εβδομάδας ελπίζεται ότι θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Ψυχογιός συνέχισε και σήμερα το ειδικό πρόγραμμα της αποκατάστασής του, ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης από την πλευρά του συνέχισε την θεραπεία του. Σε ό,τι αφορά τον Παντελή Αντωνιάδη, ο νεαρός ανασταλτικός μέσος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Για αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, ενώ το διπλό με την ομάδα Κ-20 του Άρη μετατέθηκε για το πρωί του Σαββάτου (23/03) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να επιστρέψουν και οι τρεις διεθνείς. Ως γνωστόν, οι Γιάννης Γιαννιώτας, Σωκράτης Διούδης και Δημήτρης Διαμαντάκος βρίσκονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x