Stoiximan Super League

«Μου έχει πει για Ολυμπιακό ο Λεάντρο Σαλίνο»

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Λεάντρο Σαλίνο να προλάβει να παίξει στον τελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας (στις 14/04), όπως δήλωσε ο Λέο Σαλίνο σε Μέσο της ιβηρικής χερσονήσου.

Ο δίδυμος αδερφός του δεξιού μπακ της Μπράγκα, ο οποίος αγωνίζεται στην άσημη Νόβα Ιγκουάτσου, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ακόμη ενός συλλόγου για τον 27χρονο αμυντικό.

«Προσπαθεί να αποθεραπευθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιατί θέλει να παίξει σε αυτό το παιχνίδι. Είναι για εκείνον πολύ σημαντικό να κερδίσει το τρόπαιο. Η θέλησή του είναι μεγάλη και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. Θα είναι το καλύτερο αποχαιρετιστήριο. Καλό για τον ίδιο και τον σύλλογο να πάρει το Κύπελλο και να μπει το όνομά του στην ιστορία», δήλωσε ο Λέο Σαλίνο για τον Λεάντρο και συνέχισε:

«Έχω μιλήσει δύο ή τρεις φορές μαζί του για το μέλλον του και μου έχει πει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού κι ενός ακόμη συλλόγου. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αυτά τα τρία χρόνια του στην Μπράγκα, δούλεψε τα λεφτά του. Κι αν φύγει, θα φύγει από την μπροστά πόρτα».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x