Stoiximan Super League

Ελεύθερος ο Ντέμης

Αποχώρησε από τη ΓΑΔΑ ο Ντέμης Νικολαϊδης, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά από την κατάθεσή του…

Όπως έγινε γνωστό, ο Ντέμης Νικολαϊδης παρουσιάστηκε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη αφού εκκρεμούσε για εκείνον ένταλμα σύλληψης.

Ο Νικολαϊδης παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ το χρονικό διάστημα της προεδρίας του και ο Εισαγγελέας θα οριστεί δικάσιμος για πλημελλειμματικές πράξεις κάτι που αναμένεται να συμβεί σε όλους τους πρώην προέδρους της ΠΑΕ.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος κρατήθηκε από τις Αρχές μια ημέρα για τις οφειλές της εταιρείας στο δημόσιο. Τότε είχε αναφέρει ότι όλοι οι τελευταίοι πρόεδροι της ΑΕΚ θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία μετά την εμφάνιση του Νικολαΐδη στη ΓΑΔΑ:

«Συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 40χρονος ημεδαπός, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 35.600.410,50 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x