Stoiximan Super League

«Ήταν μια τεράστια νίκη για την παραμονή»

Η Βέροια νίκησε με σκορ 2-0 την Κέρκυρα και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή. Δείτε τι δήλωσαν Ολαϊτάν και Γεωργιάδης μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν πέτυχε το δεύτερο γκολ στην πολύ σημαντική νίκη της Βέροιας, σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε το ματς και πιστεύω ότι θα παίξουμε και καλύτερα. Το πρώτο γκολ ήταν πολύ σημαντικό αλλά το δεύτερο ήταν αυτό που μας εξασφάλισε τη νίκη. Ήταν υπέροχη η στήριξη του κόσμου και τη χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στη νίκη», δήλωσε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Κατά 85% είμαστε στην επίτευξη του στόχου, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ακόμη τρεις βαθμούς για να πετύχουμε το στόχο και μαθηματικά. Ήταν μία τεράστια βαθμολογικά νίκη», τόνισε από την μεριά του ο Νίκος Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνο σήμερα αλλά εδώ και μερικά παιχνίδια μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε. Μας δίνει ώθηση. Είναι ο 12ος παίκτης και δεν το λέω για να το πω. Το πιστεύω. Θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x