Χωρίς τον Σπύρο Βάλλα που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και τον Στέλιο Βενετίδη που υπέστη υποτροπή, θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Λάρισα τον Εργοτέλη. Από την άλλη η συμμετοχή του Διγκόζη στο παιχνίδι με τους Κρητικούς θα κριθεί από τις επόμενες μέρες. Στην προπόνηση που περιελάμβανε περισσότερο ασκήσεις τακτικής δεν πήρε μέρος ο Κριστιάν Μπασιλά, ο οποίος ένιωσε κόπωση. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τους «βυσσινί», ενώ και το κλίμα στην ομάδα έχει αλλάξει μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εκτός «μάχης» οι γνωστοί τραυματίες Αλεξάνδρου και Γαβριλόπουλος. Βγαίνουν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», που θα διατίθενται δωρεάν στους φίλους της Λάρισας.
Εκτός «μάχης» οι Βάλλας, Βενετίδης
Τις υπηρεσίες του Σπύρου Βάλλα και του Στέλιου Βενετίδη θα στερηθεί ο Γιώργος Δώνης στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο αριστερός μπακ των «βυσσινί» είχε υποστεί υποτροπή στο παλιό πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, από την άλλη ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του. Όσο για την περίπτωση του Άγγελου Διγκόζη, ο μέσος της ΑΕΛ είχε δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την κόπωση και η συμμετοχή του αναμένεται να κριθεί μέσα από τις επόμενες προπονήσεις. Εξάλλου το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κριστιάν Μπασιλά, ο οποίος ένιωσε κουρασμένος και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, που περιελάμβανε περισσότερο ασκήσεις τακτικής. Εκτός είναι και οι γνωστοί τραυματίες, Γαβτιλόπουλος και Αλεξάνδρου, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Γκαλίτσιος.
Το κλίμα στην Λάρισα έχει αλλάξει πλήρως και πλέον όλοι κοιτούν μόνο το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και πώς θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι φίλοι των «βυσσινί» στηρίζουν την ομάδα σε αυτήν την δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, κάτι που αναμένεται να κάνουν και με την παρουσία τους στην προπόνηση της Παρασκευής που είναι απόγευμα.
Δωρεάν εισιτήρια
Στην κυκλοφορία από την Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα με τον Εργοτέλη, που διατίθενται δωρεάν στους φίλους της ομάδας ανεξαρτήτως της αναγραφόμενης -βάσει νόμου- τιμής των 10 ευρώ ενώ θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν από την μπουτίκ του συλλόγου. 2000 θα εισιτήρια θα μοιραστούν σε σχολεία της πόλης, ενώ όσο μείνουν θα διατεθούν την μέρα του ματς. Τέλος όσοι κάτοχοι των διαρκείας επιθυμούν επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ομάδας.
Ανταπόκριση απο Λάρισα: Λάζαρος Παπαδούλης
Απόδοση: Νίκος Τζαλίδης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






