Stoiximan Super League

Καλογιάννης: «Η Κέρκυρα χρειάζεται ένα μεγάλο γήπεδο»

Την πεποίθηση του ότι η ομάδα της Κέρκυρας χρειάζεται να έχει ένα μεγάλο γήπεδο, εξέφρασε στην συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος των «Φαιάκων», Σπύρος Καλογιάννης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι τώρα αλλά και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το μπέρδεμα που έγινε στις εξέδρες. «Πιστεύω ότι αυτό το γήπεδο μπορεί να γίνει 10.000 θέσεων», τόνισε μεταξύ άλλων. Όσο για τα αγωνιστικά, ο Μπάμπης Τεννές θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Φλαβίνιο, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση.

Την πεποίθηση του ότι η ομάδα της Κέρκυρας χρειάζεται να έχει ένα μεγάλο γήπεδο, εξέφρασε στην συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος των «Φαιάκων», Σπύρος Καλογιάννης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι τώρα αλλά και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το μπέρδεμα που έγινε στις εξέδρες. «Πιστεύω ότι αυτό το γήπεδο μπορεί να γίνει 10.000 θέσεων», τόνισε μεταξύ άλλων. Όσο για τα αγωνιστικά, ο Μπάμπης Τεννές θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Φλαβίνιο, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση.

Ο Σπύρος Καλογιάννης τόνισε για το θέμα του γηπέδου αλλά και για τα βοηθητικά γήπεδα: «Εμείς ως ΠΑΕ έχουμε έτοιμη μελέτη για την ανακατασκευή του γηπέδου που μας φιλοξενεί . Θα την καταθέσουμε μόνο και εφόσον δείξουν το κατάλληλο ενδιαφέρον οι βουλευτές οι δήμαρχοι και οι νομάρχες του νησιού. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό το γήπεδο μπορεί να γίνει δέκα χιλιάδων θέσεων. Η Κέρκυρα χρειάζεται ένα μεγάλο γήπεδο και πιστεύω ότι δεν έχουν καταλάβει ότι παίζουμαι στην μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδος. Εγώ στο παρελθόν προκάλεσα μια σύσκεψη ανάμεσα σε όλους. Οι παραπάνω μαζί με την ΕΠΣ Κέρκυρας πρέπει να κάνουν μια σύσκεψη και να απαιτήσουν από την πολιτεία να φτιαχτεί το γήπεδο στο νησί 10-12».

«Θέλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο της Κέρκυρας, τόσο σε αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο όσο και σε αυτούς που δεν ήρθαν. Έγιναν κάποια λάθη στο παιχνίδι όπως ότι μπήκε κόσμος στο γήπεδο από λάθος θήρες και δημιουργήθηκε μπέρδεμα. Σε αυτό δεν ευθύνεται η ΠΑΕ αλλά οι άνθρωποι που βρίσκονταν στις πόρτες και δεν έλεγξαν σωστά τα εισιτήρια. Ο κόσμος θα έπρεπε να κάθεται στις θέσεις που αναγράφεται στο εισιτήριο. Οι κάτοχοι των προσκλήσεων, που είναι ονομαστικές και είναι στις θέσεις των VIP πρέπει να έρχονται μόνοι τους στο γήπεδο και όχι να φέρνουν και άλλους μαζί τους γιατί το γήπεδο είναι μικρό. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι μας δεν θα γίνουν τα ίδια», είπε για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Όσο για την πορεία της ομάδας, ανέφερε: «Όσο αφορά το θέμα της ομάδας πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι γίνεται τεράστια προσπάθεια και κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνει η Κέρκυρα εκεί που της αξίζει, δηλαδή στην Super League. Φτιάξαμε το καλοκαίρι μια ομάδα με κύριο στόχο την παραμονή της. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Έχουμε συγκεντρώσει 15 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του Α γύρου. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς βάσει των εμφανίσεων. Σε όποιο γήπεδο αγωνιστήκαμε μας έδιναν συγχαρητήρια για την πολύ καλή ομάδα που έχουμε, αλλά τι να το κάνω εγώ εάν δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που δικαιούμαστε. Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες μας στέρησαν τους βαθμούς. Είτε αυτοί ήταν τα δοκάρια είτε οι χαμένες ευκαιρίες είτε η γκαντεμιά μας. Το θέμα είναι ότι έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 20 βαθμούς. Την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο κ. Τεννές μας ζήτησε τρεις ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους αποκτήσουμε. Δεν γνωρίζω τον αριθμό των παικτών που θα αποχωρήσουν αλλά θα είναι τόσοι όσοι αποκτηθούν».

Τέλος όσο για το θέμα των βοηθητικών γηπέδων, επισήμανε: «Όσο αφορά τα βοηθητικά γήπεδα ακόμα περιμένουμε να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις που έδωσαν κάποιοι μπροστά στους φιλάθλους της Κέρκυρας. Οτιδήποτε ακούσετε στην πορεία και σας κάνει εντύπωση να είστε σίγουροι ότι ο μόνος που δεν φταίει θα είναι ο Σπύρος Καλογιάννης. Αυτή η ομάδα ανήκει σε όλο το νησί και όχι σε εμένα. Τέρμα τα λόγια κύριοι από εδώ και πέρα μόνο έργα».

Κανονικά στα Γαζάτικα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας. Ο Μποάμπης Τεννές θα αποφασίσει τελευταία στιγμή εάν χρησιμοποιήσει τον Φλαβίνιο αφού υποφέρει από θλάση. Στα θετικά, η επιστροφή του Ντα Σίλβα και του Καραδήμου . Ο τεχνικός των «Φαιάκων» μετά το καθιερωμένο ζέσταμα χώρισε τους παίκτες του και τους έκανε τακτική.

Ανταπόκριση από Κέρκυρα: Γιώργος Θεοδώρου
Απόδοση: Νίκος Τζαλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x