Δύσκολη κρίνεται πλέον η κατάσταση του Κριστιάνο Ρόχα στον Ατρόμητο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός υπέστη νέα σύσπαση στους οπίσθιους μηριαίους, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του, στην αποστολή του αγώνα κόντρα στον Άρη. Ατομικό πρόγραμμα έκανε την Τετάρτη ο Γιώργος Κορακάκης, που θα ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης την Πέμπτη.
Ο Ρόχα έκανε μόνο τρέξιμο στην σημερινή προπόνηση, καθώς εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και όλα δείχνουν πως την Πέμπτη θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.
Ατομικό πρόγραμμα, αλλά για προληπτικούς λόγους έκανε και ο Γιώργος Κορακάκης, ο οποίος την Πέμπτη θα λάβει κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας, με τον Γιώργο Παράσχο να τον υπολογίζει για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως κανονικά προπονήθηκε σήμερα και ο Γιάννης Λαζανάς.
*Αύριο το πρωί αντιπροσωπεία των παικτών του Ατρόμητου αποτελούμενη από τους Μιχαηλίδη, Γεωργίου και Μαρίνο θα μοιράσει εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άρη στους μαθητές του 7ου γυμνασίου Περιστερίου.
* Πρώτη μέρα διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη θα είναι η αυριανή. Η διάθεση τους θα γίνει από τις 12.00 μέχρι τις 19.00 από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ στο γήπεδο Περιστερίου.
Επιμέλεια: Αχιλλέας Κώτσογλου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






