Stoiximan Super League

Πραγματικός… «Άγιαξ»!

Στις «Ζωσιμάδες» θα λύσουν τις διαφορές τους ο ΠΑΣ Γιάννενα με τον Ηρακλή για το ποιος θα περάσει στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού έμειναν στο 1-1. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον «γηραιό», αφού όχι μόνο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα του Μπουμπένκο αλλά έβγαινε και με πολύ καλές αξιώσεις στην επίθεση, απειλώντας τον Ηρακλή. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον ταλαντούχο Διαμαντίδη, ενώ το 1-1 για τον ΠΑΣ, το έκανε ο Σαιτιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στις «Ζωσιμάδες» θα λύσουν τις διαφορές τους ο ΠΑΣ Γιάννενα με τον Ηρακλή για το ποιος θα περάσει στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού έμειναν στο 1-1. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον «γηραιό», αφού όχι μόνο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα του Μπουμπένκο αλλά έβγαινε και με πολύ καλές αξιώσεις στην επίθεση, απειλώντας τον Ηρακλή. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον ταλαντούχο Διαμαντίδη, ενώ το 1-1 για τον ΠΑΣ, το έκανε ο Σαιτιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα η ομάδα του Ηρακλή, έτσι ώστε να καταφέρει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Αυτό του βγήκε, αφού μόλις στο 6ο λεπτό ευτύχισε να προηγηθεί με τέρμα του Διαμαντίδη. Ο Πουρσανίδης έκανε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, η μπάλα έφτασε στον Διαμαντίδη και αυτός από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Μετά το τέρμα του νεαρού άσου του «γηραιού», ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει μήπως καταφέρει να πετύχει γρήγορα την ισοφάριση ωστόσο δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Μπουμπένκο πήρε τα ηνία του παιχνιδιού ξανά, είχε καταφέρει να ελέγξει το κέντρο, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τον Τόλιο. Η μοναδική αξιόλογη φάση και από την μια και από την άλλη πλευρά, ήταν στο 44’ όταν ο Σαιτιώτης βρέθηκε σε καλή θέση έκανε το σουτ, ωστόσο ο Σνάουτσερ πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε ακριβώς όπως είχε μπει στο πρώτο. Η ομάδα του Μπουμπένκο πίεσε από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο «γηραιός» είχε πάρει τον έλεγχο του κέντρου και με κάποια σουτ από μακρινή απόσταση προσπαθούσε να απειλήσει τον Τόλιο. Ένα από αυτά μάλιστα, του Διαμαντίδη, ξάφνιασε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στην συνέχεια η ομάδα του Αναστόπουλου ανέβασε την απόδοση της, προσπαθώντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσια…και το πέτυχε. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε κερδίσει ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Σαιτιώτης το εκτέλεσε με πολύ δύναμη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αμπάρη που φέρει ευθύνη, κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα προσέχοντας περισσότερο τα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής πίεζε χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να απειλεί ουσιαστικά την εστία του Τόλιου. Η ομάδα του Αναστόπουλου κατάφερε να κρατήσει έως τέλος αυτό το 1-1 και πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στις «Ζωσιμάδες».

Ηρακλής (Μπουμπένκο): Αμπάρης, Σνάουτσνερ, Ιωαννίδης, Κατσαμπής, Μπιλίσκοφ, Πουρσανίδης, Διαμαντίδης, Καπετάνος, Γεωργιάδης, Ρίβας, Ερέρα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστόπουλος):Τόλιος, Ντάσιος, Αντάντο, Ντεκάμπς, Γεωργιάδης Ν., Φαμπρίς, Κατερίνης, Καζναφέρης, Γήτας, Μιχαλόπουλος, Σαϊτιώτης.

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου

19/12 Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννενα 1-1
19/12 Χαιδάρι-Ολυμπιακός
20/12 Νίκη Βόλου-Ηλυσιακός
20/12 Πανιώνιος-Σκόντα Ξάνθη
20/12 Παναθηναϊκός-Καλαμαριά
21/12 Κέρκυρα-Ιωνικός
21/12 ΟΦΗ-Λάρισα
21/12 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης


Επιμέλεια: Νίκος Τζαλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x