Stoiximan Super League

Στο Λεβαδειακό ο Τσιώλης

Μόλις μία μέρα έμεινε «κενός» ο πάγκος του Λεβαδειακού, αφού η πρωτοπόρος της Β΄ Εθνικής βρήκε στο πρόσωπο του Σάκη Τσιώλη τον αντικαταστάτη του Γιώργου Κωστίκου.

Μόλις μία μέρα έμεινε «κενός» ο πάγκος του Λεβαδειακού, αφού η πρωτοπόρος της Β΄ Εθνικής βρήκε στο πρόσωπο του Σάκη Τσιώλη τον αντικαταστάτη του Γιώργου Κωστίκου.

«Ο Πρόεδρος του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ κ. Κομπότης συναντήθηκε σήμερα με τον προπονητή κ.Τσιώλη στα γραφεία της ΠΑΕ. Η συνάντηση ήταν σύντομη και υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων. Ο κ. Τσιώλης αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λύση της συνεργασίας με τον Μακεδόνα τεχνικό ήταν ξαφνική και αποδόθηκε στην διαφορά «αγωνιστικής φιλοσοφίας»,παρόλο που ο Λεβαδειακός έχει εννέα νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες έπειτα από 13 αγωνιστικές και ενώ προηγείται με τέσσερις βαθμούς του δεύτερου Ηλυσιακού.

Επιμέλεια : Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x