Έτοιμος να φορέσει τη φόρμα της Σκόντα Ξάνθης είναι ο Σάββας Κωφίδης! Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην ακριτική πόλη και πρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, ενήργησε αστραπιαία, μετά τη φυγή του Τάκη Λεμονή και αυτή την ώρα δίνει συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφερθεί στον πρώην τεχνικό της Ξάνθης, αλλά και θα ανακοινώσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τον νέο «τιμονιέρη», που θα είναι ο Σάββας Κωφίδης.
«Έδεσε» τον Μάλαρζ
Η ακριτική ομάδα «έδεσε» μέχρι το 2011 τον Αρκάντιους Μάλαρζ, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της η ΠΑΕ. Ο Πολωνός τερματοφύλακας το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και θέση στη βασική ενδεκάδα της Ξάνθης έναντι του Πετρ Πιζανόφσκι.
Ο 28χρονος τερματοφύλακας λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου δήλωσε στο skodaxanthifc.gr:
«Είμαι χαρούμενος μετά από αυτή την εξέλιξη, καθώς βλέπω τους κόπους μου να ανταμείβονται. Η SKODA ΞΑΝΘΗ είναι μεγάλη ομάδα με πολύ καλή οργάνωση, κάτι που το έζησα τους πρώτους μήνες που είμαι εδώ. Έχουμε ανεβάσει την απόδοσή μας στο πρωτάθλημα, καθώς βρισκόμαστε στις θέσεις που οδηγούν στο Κύπελλο UEFA, ενώ και στο Κύπελλο Ελλάδος βρισκόμαστε στα προημιτελικά. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά μέχρι το τέλος».
Για την περίοδο των διακοπών:
«Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους της SKODA ΞΑΝΘΗΣ υγεία, ευτυχία και επίτευξη των προσωπικών τους στόχων και το καινούργιο έτος να τους βρει πάντα χαρούμενους και να υποστηρίζουν τις προσπάθειες μας. Όσο για μένα, θα ξεκουραστώ, θα γεμίσω τις μπαταρίες μου, ώστε τη νέα χρονιά να εμφανιστώ ακόμη καλύτερος όπως και οι συμπαίχτες μου».
Διονύσης Δεσύλλας, Κωνσταντίνα Πανούτσου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






