Ο Βαντερλέι Λουξεμπούργο είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αλλά όχι στην παρούσα φάση, όπως δήλωσε στο «ΦΩΣ».
Αρχικά, ο Βραζιλιάνος τεχνικός είπε: «Ο μάνατζερ μου και κάποιοι φίλοι μου έχουν μιλήσει για τον Ολυμπιακό, όμως εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν άνθρωπο της ομάδας. Με τον Ριβάλντο έχουμε άριστες σχέσεις, ωστόσο δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα για τον Ολυμπιακό, ούτε καν μου έχει πει τι θα κάνει ο ίδιος στο τέλος της σεζόν».
Στην συνέχεια, ο Λουξεμπούργκο πρόσθεσε ότι είναι πιθανό το καλοκαίρι να πει ναι στους Πειραιώτες: «Εντούτοις ο μάνατζερ μου είναι ο Ουρουγουανός Χουάν Φιγέρ, αυτός ασχολείται με τα επαγγελματικά μου. Θα με ενδιέφερε να δουλέψω ξανά στην Ευρώπη και-γιατί όχι;- στον Ολυμπιακό, αλλά όχι τώρα. Τώρα είναι απίθανο να έρθω στην Ελλάδα, το καλοκαίρι όμως είναι πιθανό. Θα το συζητούσα λοιπόν την κατάλληλη ώρα. Είναι σημαντική πρόκληση ότι ο Ολυμπιακός θέλει να φτιάξει ομάδα που θα διακριθεί στο Τσάμπιονς Λίγκ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






