Την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή απιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο 35χρονος επιθετικός προχώρησε σε μία αινιγματική δήλωση και άφησε υπονοούμενα: «Μέχρι τώρα έχει καταγραφεί η άποψη της μίας πλευράς για το συγκεκριμένο θέμα. Ακόμα δεν έχετε ακούσει τη δική μου θέση, για να καταλήξετε σε οριστικά συμπεράσματα και προς το παρόν δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω σια αυτό το θέμα».
Στην συνέχεια ο Γεωργιάδης εξήγησε την στάση του: «Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Ηρακλής. Ότι συναντήθηκα με τον κ. Σπανουδάκη και του εξέφρασα την επιθυμία να φύγω, είναι γεγονός. Δεν το έκανα, όμως επειδή αυτοσκοπός μου είναι να πάω στον ΠΑΟΚ. Αυτό λέγεται από τους ανθρώπους του Ηρακλή. Το αν θα πάω, δεν είναι κάτι που σχετίζεται με το ότι δεν θέλω να συνεχίσω στον Ηρακλή».
Παράλληλα, ο έμπειρος επιθετικός ξεκαθάρισε τον λόγο που θέλει να αποχωρήσει: «Θέλω να φύγω γιατί η ομάδα πουλάει τον ένα παίκτη μετά τον άλλο και έχει συγκεκριμένους στόχους. Δεν μίλησα με τον ΠΑΟΚ, ασχέτως αν εκεί υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα για μένα. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά στον Ηρακλή δεν θα ζητούσα να φύγω. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχουν κίνητρα και η ομάδα αποδυναμώνεται, τι να καθίσω να κάνω;»
Κάνει προσφυγή
Παράλληλα, σήμερα ο Γεωργιάδης αναμένεται να καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ηρακλής και να διεκδικήσει την ελευθερία του. Αρχικά ήταν διατεθειμένος να χαρίσει κάποια παο τα χρήματα που του οφείλονται και ήθελε να αποφύγει τη συγκεκριμένη λύση. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη επιλογή στην παρούσα φάση.
Επαφή με Βεζυρτζή για Γεωργιάδη
Ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή επικοινώνησε με τον Νίκο Βεζυρτζή και έθεσε ηθικό ζήτημα για την προσέγγιση του Γεωργιάδη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απάντησε πως δεν τον προσέγγισε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο παίκτης αυτοπροτάθηκε. Ωστόσο, το ποιος προσέγγισε ποιόν έχει μικρή σημασία μπροστά στους λόγους που επικαλείται ο επιθετικός του «γηραιού».
Μια ανάσα από τον Χλωρό
Σε καταρχήν συμφωνία, φέρεται να έχουν έρθει Ηρακλής και Λάρισα για τον Γιάννη Χλωρό. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι Θασσαλονικείς θα δώσουν το ποσό των 80.000 ευρώ στην Θεσσαλική ομάδα για τη μεταγραφή του 28χρονου επιθετικού. Το σενάριο να παραχωρηθεί στην ΑΕΛ ο Κώστας Καπετάνος απομακρύνεται, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα δανεισμού του.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Νερατζιάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






