Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος εξέφρασε την επιθυμία του, να ξεκινήσει με το καλύτερο τρόπο για αυτόν και την ομάδα του η νέα σεζόν, δείχνοντας παράλληλα αισιοδοξία πως οι πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΗ είναι πάρα πολλές.
«Θα ήθελα να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί και να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας για το νέο έτος με ένα καλό αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι μία ισχυρή ομάδα και κάνει καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, με αυτά που βλέπω στις προπονήσεις και με βάση την εικόνα που έχουμε εκτός έδρας θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Επέστρεψε ο Ολιβέιρα
Ευχάριστα και δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον τεχνικό του Ατρόμητου, Γιώργο Παράσχο στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Έλληνας τεχνικός έχει πλέον στην διάθεσή του και τον Βραζιλιάνο αμυντικό Μαρσέλο Ολιβέιρα, αυτό όμως δεν ισχύει και για τον Κουτσοσπύρο. Ο υψηλόσωμος φορ της ομάδας του Περιστερίου ταλαιπωρείται από ίωση και εκτός απροόπτου θα αποκλεισθεί από την αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στη Κρήτη. Απών θα είναι επίσης και ο τιμωρημένος, Σανόκο
Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη το πρωί της Παρασκευής και εν συνεχεία ακολουθεί η αναχώρηση για το νησί της Κρήτης.
Λευτέρης Καραγιάννης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






