Stoiximan Super League

Ίωση ο Καμπάνταης

Ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε για τον Λορένσο Σέρα Φερέρ στην προπόνηση της Πέμπτης (11/1). Ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν προπονήθηκε, αφού έχει προσβληθεί από ίωση (γαστρεντερίτιδα) και δεν ήταν σε θέση να γυμναστεί. Δεδομένου ότι απομένουν μόλις δύο προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον ΟΦΗ (16:45), η συμμετοχή του 25χρονου επιθετικού κρίνεται αμφίβολη.

Ένα ακόμη πρόβλημα στα ήδη γνωστά προέκυψε για τον Λορένσο Σέρα Φερέρ στην προπόνηση της Πέμπτης (11/1). Ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν προπονήθηκε, αφού έχει προσβληθεί από ίωση (γαστρεντερίτιδα) και δεν ήταν σε θέση να γυμναστεί. Δεδομένου ότι απομένουν μόλις δύο προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον ΟΦΗ (16:45), η συμμετοχή του 25χρονου επιθετικού κρίνεται αμφίβολη. Σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπόλεμος-αν και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του-,τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Παντελής Καπετάνος. Ίωση έχει και ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ωστόσο ο 30χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται ούτως ή άλλως από τον Λορένσο Σέρα Φερέρ, αφού δεν έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία από τον τραυματισμό του.

Ο Παναγιώτης Λαγός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Έμερσον πρόγραμμα προσαρμογής. Στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Μπρούνο Τσιρίλο και γυμνάστηκε χωρίς προβλήματα, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο ισχίο. Οι Γεωργέας, Ζήκος, Ουντέζε ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x