Stoiximan Super League

Περιμένει Μεγιόνγκ και Λαγό

Η περίπτωση του Αλμπέρτ Μεγιόνγκ Ζε, αλλά και του Παναγιώτη Λαγού θα απασχολήσει για αρκετό καιρό όπως φαίνεται τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για διαφορετικούς όμως λόγους ο καθένας. Η "Ένωση" φέρεται να έχει κάνει πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι τον Ιούνιο, με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά η αλλαγή προπονητή στην Λεβάντε φαίνεται να μπλέκει τα πράγματα. Θα καθυστερήσει η επιστροφή του Λαγού στα γήπεδα, καθώς παρουσιάστηκε νέο πρόβλημα στον αστράγαλο του. Κοντά στον Μαρκο Στοράρι η Μίλαν. Παρατηρήσεις από Φερέρ στην προπόνηση της Τρίτης για την εμφάνιση της Κυριακής. «Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο. Κανένα παιχνίδι στον δεύτερο γύρο δεν θα είναι εύκολο. Καμία ομάδα δεν θα μας περιμένει με κατεβασμένα τα χέρια», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Η περίπτωση του Αλμπέρτ Μεγιόνγκ Ζε, αλλά και του Παναγιώτη Λαγού θα απασχολήσει για αρκετό καιρό όπως φαίνεται τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για διαφορετικούς όμως λόγους ο καθένας. Η "Ένωση" φέρεται να έχει κάνει πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι τον Ιούνιο, με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά η αλλαγή προπονητή στην Λεβάντε φαίνεται να μπλέκει τα πράγματα. Θα καθυστερήσει η επιστροφή του Λαγού στα γήπεδα, καθώς παρουσιάστηκε νέο πρόβλημα στον αστράγαλο του. Κοντά στον Μαρκο Στοράρι βρίσκεται η Μίλαν. Παρατηρήσεις από Φερέρ στην προπόνηση της Τρίτης για την εμφάνιση της Κυριακής. «Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο. Κανένα παιχνίδι στον δεύτερο γύρο δεν θα είναι εύκολο. Καμία ομάδα δεν θα μας περιμένει με κατεβασμένα τα χέρια», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Αναμονή για Μεγιόνγκ

Πρόταση στη Λεβάντε για τον δανεισμό του Αλμπέρτ Μεγιόνγκ Ζε μέχρι τον προσεχή Ιούνιο, με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, φέρεται να κατέθεσε η ΑΕΚ, όπως αναφέρει η "SportDay". Η τελευταία δυσκολία που προέκυψε στην προσπάθεια απόκτησης του 26χρονου επιθετικού έχει σχέση με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Λεβάντε. Ο Λόπεθ Κάρο, που δεν υπολόγιζε στα πλάνα του τον Καμερουνέζο άσο, απολύθηκε χθες (15/1) από τον ισπανικό σύλλογο και αντικαταστάθηκε από τον Αμπέλ Ρεσίνο. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως ο νέος προπονητής θα δώσει ευκαιρίες στον Μεγιόνγκ, κάτι που άλλωστε επιζητά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η περίπτωση παραχώρησης του πρώην άσου της Μπελενένσες απομακρύνεται, ωστόσο η ΑΕΚ εξακολουθεί να ελπίζει. Τα καλά νέα για την ΑΕΚ ήρθαν από την Αγγλία, αφού η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που φερόταν να έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Μεγιόνγκ, απέκτησε άλλον επιθετικό, τον Τζαμαϊκανό Λούτον Σέλτον από τη Χέλσινγκμποργκ έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Έτοιμος ο «Έμο», πρόβλημα με Λαγό

Στη διάθεση του Λορένσο Σέρα Φερέρ τίθεται ξανά ο Έμερσον. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που είχε υποστεί θλάση στον δεξιό προσαγωγό στις 25 Νοεμβρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στο Αιγάλεω (1-2), ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούσε. Έτσι, από την Τετάρτη θα αρχίσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ όλα συνηγορούν στο ότι θα καλύψει το κενό του Άκη Ζήκου στη θέση του αμυντικού χαφ, αντικαθιστώντας τον Ηλία Κυριακίδη.

Τα άσχημα νέα ήρθαν από τον Παναγιώτη Λαγό. Ο νεαρός μέσος έπαθε υποτροπή στο τραύμα του στον αστράγαλο και όλα δείχνουν πως η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους θα καθυστερήσει.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες, ο Άκης Ζήκος συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Νίκος Γεωργέας ξεκίνησε τρέξιμο, ο Παναγιώτης Λαγός έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Ιφεάνι Ουντέζε άρχισε πρόγραμμα με εντατικό τρέξιμο. Η προπόνηση της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί για τις 10:00.

*Στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής απέναντι στον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο, θα εκτίσει ο Ζούλιο Σέζαρ την ποινή της μιας αγωνιστικής που του επιβάλλεται αυτόματα μετά τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ έκρινε την παρουσία του 26χρονου Βραζιλιάνου επιβεβλημένη στους αγώνες με Ατρόμητο, Ηρακλή και Ολυμπιακό και προτίμησε να μην τον έχει στο ματς της Κρήτης.

Πρόταση μαμούθ από Puma

Χρυσοφόρα πρόταση στην ΑΕΚ για να αναλάβει την ένδυση της ομάδας για τα επόμενα πέντε ή έξι χρόνια κατέθεσε η Puma, όπως αποκαλύπτει η "SportDay". Η γνωστή εταιρεία φέρεται να προσφέρει στην «Ένωση» για το διάστημα αυτό συνολικό ποσό που υπερβαίνει τα επτά εκατομμύρια ευρώ. Αν η διοίκηση της ΠΑΕ αποδεχτεί την πρόταση, θα έχει συνάψει την πιο προσοδοφόρα συμφωνία με αθλητική εταιρεία στην ιστορία του συλλόγου. Πάντως, ο Ντέμης Νικολαΐδης προτού απαντήσει θα περιμένει τις… αντιπροτάσεις κι άλλων εταιρειών και φυσικά της Adidas, το συμβόλαιο με την οποία λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Αχιλλέας Κώτσογλου, Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x