Στη απόκτηση του Κύπριου επιθετικού Κούλλη Παύλου προχώρησε ο Πανιώνιος, κάτι που επισημοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο 20χρονος άσος αναμένεται στην Αθήνα ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κούλη Παύλου από την ΑΕΚ Λάρνακας για τέσσερα χρόνια. Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Κύπρου, θα περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις την προσεχή Δευτέρα».
Μάλιστα, λίγα λεπτά μετα τη συμφωνία με τους «κυανέρυθρους» πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Πανιωνίου στο kerkida.net: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του ιστορικού Πανιωνίου. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας. Ευχαριστώ την ΑΕΚ που δεν στάθηκε εμπόδιο και έτσι ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή. Η ΑΕΚ πάντα θα είναι στην καρδιά μου».
Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος θα κινηθεί τις απόμενες ημέρες για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Νερατζιάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






