Stoiximan Super League

Στο περίμενε…

Δυο ανοιχτά μέτωπα έχει η ΑΕΚ, σε μεταγραφικό κομμάτι. Σε αυτό του Μεγιόνγκ Ζε, η Λεβάντε ζητά προκαταβολή και ανεβάζει το συνολικό κόστος, αλλά η υπόθεση είναι ανοιχτή. «Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που μας έχει κάνει πρόταση, αλλά δεν μας καλύπτει», τόνισε ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Χούλιο Ρομέρο. Σε ότι αφορά την περίπτωση του Καφέ, ο Έλληνας μέσος τα είπε με τον Ντέμη Νικολαϊδη και θα απαντήσει εντός του τριημέρου. Ρεβάνς για την περσινή τεσσάρα ζήτησε ο Σέρα Φερέρ από τους παίκτες του εν’ όψει Ηρακλή. Στην αποστολή ο Άκης Ζήκος, που προπονήθηκε κανονικά.

Δυο ανοιχτά μέτωπα έχει η ΑΕΚ, σε μεταγραφικό κομμάτι. Σε αυτό του Μεγιόνγκ Ζε, η Λεβάντε ζητά προκαταβολή και ανεβάζει το συνολικό κόστος, αλλά η υπόθεση είναι ανοιχτή. «Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που μας έχει κάνει πρόταση, αλλά δεν μας καλύπτει», τόνισε ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Χούλιο Ρομέρο. Σε ότι αφορά την περίπτωση του Καφέ, ο Έλληνας μέσος τα είπε με τον Ντέμη Νικολαϊδη και θα απαντήσει εντός του τριημέρου. Ρεβάνς για την περσινή τεσσάρα ζήτησε ο Σέρα Φερέρ από τους παίκτες του εν’ όψει Ηρακλή. Στην αποστολή ο Άκης Ζήκος, που προπονήθηκε κανονικά.

Αναμονή για Μεγιονγκ Ζε

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε κατά τη χθεσινή ημέρα στο «μέτωπο» Μεγιονγκ Ζε για την ΑΕΚ. Ωστόσο, χθες ο πρόεδρος της Λεβάντε, Χούλιο Ρομέρο, μίλησε σχετικά με το θέμα, αλλά ξεκαθάρισε ότι η πρόταση που έχει στα χέρια του από την «Ένωση», δεν είναι ικανοποιητική: «Η ΑΕΚ είναι μόνη ομάδα που έχει κάνει πρόταση για τον Μεγιόνγκ Ζε, αλλά δεν μας καλύπτει».

Από την πλευρά της ισπανικής ομάδας έχει γίνει γνωστό, ότι προτιμούν τη πώληση του Καμερουνέζου, ενώ η ΑΕΚ επιθυμεί το δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς. Το θετικό για τους «κιτρινόμαυρους» στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι όπως και να έχει οι «Λεβαντίνοι» θέλουν να «απαλλαγούν» από τον παίκτη μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Μέχρι Δευτέρα απαντά ο Καφές

Σε ότι αφορά την απόκτηση του Παντελή Καφέ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», χθες ο παίκτης συναντήθηκε με τον Ντέμη Νικολαίδη σε πολύ καλό κλίμα και του μετέφερε ότι δεν συμφωνεί στο 6 μήνες + 2 χρόνια, ενώ δεν είναι το πρόβλημα τα χρήματα (σ.σ. η πρόταση είναι 300.000 ευρώ ετησίως και 150.000 μέχρι το καλοκαίρι). Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ανέφερε στον παίκτη ότι αυτή είναι η επιθυμία του προπονητή της ομάδας Σέρα Φερέρ, ώστε να «τσεκάρει» τον 28χρονο μέσο στο πρώτο «αναγνωριστικό» εξάμηνο και να εισηγηθεί το καλοκαίρι αν τον θέλει ή όχι για τη συνέχεια.

Πάντως, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, αφού ο Μακεδόνας μέσος έχει «κλείσει» ουσιαστικά την πόρτα στον ΠΑΟΚ και αυτό που περιμένει μέχρι τη Δευτέρα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό (Ιταλία ή Γερμανία). Σε περίπτωση που δεν έρθει κάποια τέτοια πρόταση, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση».

Φερέρ: «Ξεχάστε τι έγινε πέρυσι»

Τον περσινό διασυρμό της ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο από τον Ηρακλή (4-0) θύμισε στη χθεσινή ομιλία του προς τους παίκτες ο Σέρα Φερέρ, ώστε να τους «ντοπάρει» για την αυριανή αναμέτρηση με τον «Γηραιό». Μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να μη βρισκόταν στον πάγκο της ομάδα στο παιχνίδι τη προηγούμενης σεζόν, ωστόσο, χθες ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του: «Θα ήθελα να μου πουν οι αρχηγοί τι έφταιξε και η ΑΕΚ έχασε πέρυσι με 4-0 από τον Ηρακλή. Θα ήθελα να μου πουν πως είναι δυνατόν μια ομάδα όπως ο Ηρακλής να κερδίζει με 4-0 μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Τι έγινε; Πως μπορεί να συνέβει κάτι τέτοιο;».

Οι παίκτες προβληματίστικαν και το λόγο πήραν οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας, ενώ από τα λο΄για τους και μόνο φάνηκε ότι ο Ισπανός τεχνικός πέτυχε το σκοπό του, δηλαδή, έθιξε τον εγωισμό των παικτών του. Κατόπιν, ο 53χρονος προπονητής τους ζήτησε να ξεχάσουν ότι είχε συμβεί πέρυσι: «Πρέπει να αποβάλετε από τη σκέψη σας ότι έγινε πέρυσι. Αν νικήσουμε, θα έχουμε πολύ καλή ψυχολογία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Με μια νίκη επί του Ολυμπιακού , τότε θα είμαστε σίγουρα πρώτοι, ή έστω δεύτεροι. Αν μάλιστα, ο Παναθηναϊκός νικήσει τον Ολυμπιακό, τότε εμείς θα είμαστε πρωταθλητές».

Με Ζήκο στην αποστολή

Η προετοιμασία της ΑΕΚ, για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Άκης Ζήκος, που προπονήθηκε κανονικά. Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Ισπανός είναι οι: Σορεντίνο, Χιώτης, Τσιρίλο, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Τζιωρτζιόπουλος, Μόρας, Τόζερ, Μαντούκα, Έμερσον, Παουτάσο, Ζούλιο Σέζαρ, Ίβιτς, Ζήκος, Κονέ, Καπετάνος, Καπάνταης, Λυμπερόπουλος, Λάκης.

Ο Νίκος Γεωργέας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα σε πιο υψηλό ρυθμό, ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Παναγιώτης Λαγός και ο Γιώργος Αλεξόπουλος.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x