Stoiximan Super League

«Δεν τα παρατάμε...»

Όλοι στον Παναθηναϊκό είναι απογοητευμένοι με την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά δεν τα παρατάνε και κοιτάζουν την συνέχεια. Αυτό, άλλωστε, είπε και ο Βίκτορ Μουνιόθ στους παίκτες του στην προπόνηση της Κυριακής: «Δεν τα παρατάμε. Κοιτάζουμε την συνέχεια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια», τους είπε ο Ισπανός τεχνικός. Ρεπό μέχρι την Τετάρτη έχουν οι «πράσινοι». Χωρίς τους Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και Νασίφ Μόρις η προπόνηση. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Την Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια με ΟΦΗ.

Όλοι στον Παναθηναϊκό είναι απογοητευμένοι με την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά δεν τα παρατάνε και κοιτάζουν την συνέχεια. Αυτό, άλλωστε, είπε και ο Βίκτορ Μουνιόθ στους παίκτες του στην προπόνηση της Κυριακής: «Δεν τα παρατάμε. Κοιτάζουμε την συνέχεια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια», τους είπε ο Ισπανός τεχνικός. Ρεπό μέχρι την Τετάρτη έχουν οι «πράσινοι». Χωρίς τους Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και Νασίφ Μόρις η προπόνηση. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Την Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια με ΟΦΗ.

Μουνιόθ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Η απογοήτευση στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι έντονη, καθώς η υπόθεση πρωτάθλημα φαίνεται να χάνεται για το «τριφύλλι». Ωστόσο, ο Βίκτορ Μουνιόθ δεν θέλει να βλέπει σκυμμένα κεφάλια στην Παιανία και γι’ αυτό τον λόγο φρόντισε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του στην προπόνηση της Κυριακής.

Ο Ισπανός είδε τους ποδοσφαιριστές του αμίλητους και απογοητευμένους και τους είπε: «Δεν τα παρατάμε. Δεν θέλω να σας βλέπω έτσι. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στην Τούμπα, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και γι’ αυτό χάσαμε. Κοιτάζουμε την συνέχεια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια. Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια».

Ο Μουνιόθ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι με το να υπάρχει κλίμα απογοήτευσης στην ομάδα του δεν πρόκειται να βγει τίποτα. Γι’ αυτό και επιχείρησε να ανυψώσει το πεσμένο ηθικό των παικτών του.


Τα έχουν με τον εαυτό τους και... την ζούγκλα

«Δεν ήμασταν καλοί και γι’ αυτό χάσαμε», λένε οι παίκτες του Παναθηναϊκού στις μεταξύ τους συζητήσεις. Οι «πράσινοι» παραδέχονται ότι δεν στάθηκαν στο ύψος της περίστασης και δεν είχαν καλή απόδοση, σε ένα ματς εξαιρετικά κρίσιμο για την συνέχεια. Το «τριφύλλι» είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Βαγγέλη Μάντζιο, αλλά αυτό δεν έφτανε. Οι παίκτες, λοιπόν, τα έχουν με τον εαυτό τους. Παράλληλα, έχουν να... λένε για την «ζούγκλα» της Τούμπας. Για μια ακόμη φορά το κλίμα στο γήπεδο της Τούμπας... μύριζε μπαρούτι και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το παιχνίδι διεκόπη αρκετές φορές, λόγω ρίψης αντικειμένων. Επίσης, το ότι τα ballboys δεν έδιναν έγκαιρα την μπάλα, όταν ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν μπροστά στο σκορ, είναι κάτι που σχολιάστηκε από τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ήταν έξω φρενών με την... συμπεριφορά των παιδιών που δίνουν την μπάλα...

Ρεπό ως την Τετάρτη

Στην προπόνηση της Κυριακής όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω στην αντοχή, στις ταχύτητες, στα σουτ και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Οι Βίκτορ Σάντσεθ, Θανάσης Τσίγκας, Φίλιππος Δάρλας, Ηλίας Κώτσιος, Άντονι Σέριτς, Έκι Γκονζάλες έκαναν ατομικό ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υποβλήθηκε σε θεραπεία. Οι Νασίφ Μόρις και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης απουσίαζαν, καθώς αναχώρησαν για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες. Οι υπόλοιποι διεθνείς θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό ως την Τετάρτη, εκτός από τους τραυματίες, οι οποίοι θα ακολουθήσουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και τη Δευτέρα.

Συμπλήρωσε κάρτες ο Παπαδόπουλος

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε με τη χθεσινή, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα εκτίσει την ποινή του σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια ΟΦΗ(εντός), ΑΕΚ(εκτός), Ηρακλή(εντός)και Ολυμπιακό(εκτός).

Την Δευτέρα τα εισιτήρια με ΟΦΗ

Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ, στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Δευτέρα (05/02) τα εισιτήρια του αγώνα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, απέναντι στον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/02) στις 19:00.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 10 έως 35 ευρώ. Εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο θα διατίθενται για τις θύρες 5 και 15 στην τιμή των 10 ευρώ. Επισημαίνεται ότι για την αγορά απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας (ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης).

Διονύσης Δεσύλλας, Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x