Stoiximan Super League

Ατυχία δίχως τέλος!

Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Χετεμάι υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα ανδρών της Φινλανδίας και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της περιόδου. «Είναι πραγματικά απογοητευτικό. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κοιτάξω πλέον την επόμενη περίοδο», δήλωσε ο 20χρονος άσος. Ένα μήνα εκτός δράσης ο Χιώτης με θλάση στον προσαγωγό. Στο χειρουργείο ο Λαγός, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση σε έξι μήνες. Αποφασισμένος να επιβάλει σιδηρά πειθαρχία στις τάξεις της ΑΕΚ είναι ο Λορένσο Σέρα Φερέρ που προέβη σε έντονες παρατηρήσεις προς τους παίκτες. της «Ένωσης 1924» κατά διαιτητών.

Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Χετεμάι υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα ανδρών της Φινλανδίας και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της περιόδου. «Είναι πραγματικά απογοητευτικό. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κοιτάξω πλέον την επόμενη περίοδο», δήλωσε ο 20χρονος άσος. Ένα μήνα εκτός δράσης ο Χιώτης με θλάση στον προσαγωγό. Στο χειρουργείο ο Λαγός, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση σε έξι μήνες. Αποφασισμένος να επιβάλει σιδηρά πειθαρχία στις τάξεις της ΑΕΚ είναι ο Λορένσο Σέρα Φερέρ που προέβη σε έντονες παρατηρήσεις προς τους παίκτες. Ανακοίνωση-επίθεση της «Ένωσης 1924» κατά διαιτητών.

Κακοδαιμονίας συνέχεια

Η κακοδαιμονία στις τάξεις της ΑΕΚ δεν έχει τελειωμό. Ο Περπαρίμ Χετεμάι αποχώρησε τραυματίας, μετά από τάκλιν, στο 22ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης της Φινλανδίας απέναντι στη Σκωτία, στο Κιλμάρνοκ (2-2) και όπως αποδείχτηκε υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο. Αυτό σημαίνει πως η φετινή σεζόν τελειώνει πρόωρα για αυτόν, αφού θα λείψει από τα γήπεδα για τέσσερις μήνες. Ο «Πέρπα» μεταφέρθηκε αμέσως μετά τον τραυματισμό του με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 20χρονος άσος είχε ξεκινήσει ιδανικά στο ντεμπούτο του με τους άνδρες της Φινλανδίας, αφού μόλις στο 3’ δημιούργησε το πρώτο γκολ της ομάδας του, το οποίο σημείωσε ο Ιλόλα. «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κοιτάξω πλέον την επόμενη περίοδο. Είναι πραγματικά απογοητευτικό. Όλα πήγαιναν τόσο καλά για μένα, τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην εθνική ομάδα…», δήλωσε φανερά απογοητευμένος ο Χετεμάι.

Έξω και οι Χιώτης, Λαγός

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα θα μείνει ο Διονύσης Χιώτης, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο θύμα της επιδημίας με μυϊκούς τραυματισμούς που πλήττει φέτος την ΑΕΚ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης λόγω ενοχλήσεων και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το απόγευμα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό. Αυτό σημαίνει πως στον πάγκο της ΑΕΚ στους προσεχείς αγώνες, ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας, θα είναι ο Αραμπατζής.

Στο χειρουργείο οδηγείται, εξάλλου, ο Παναγιώτης Λαγός, αφού αποφασίστηκε πως το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα που έχει πρέπει να αντιμετωπιστεί δραστικά και όχι με απλή θεραπεία. Ο 22χρονος άσος, ο οποίος δεν είχε δει βελτίωση στο τραύμα του, ούτε υποχώρηση στις ενοχλήσεις όσο ακολουθούσε συντηρητική αγωγή, θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στη Φινλανδία για να χειρουργηθεί από τον κορυφαίο στο είδος του γιατρό Ίλκα Τουλικόβρα. Η επάνοδος του αριστεροπόδαρου μέσου στη δράση υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Ντάνιελ Τόζερ, o Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Βασίλης Πλιάτσικας, οι οποίοι επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες (άνδρες της Ουγγαρίας ο πρώτος, ελπίδες της Ελλάδος οι άλλοι δύο) ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Παναγιώτης Λαγός, που επέστρεψε από το ταξίδι στη Γερμανία για ιατρικούς λόγους, έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Παντελής Καφές ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης, όπως και ο Έμερσον, που ανέβασε ρυθμό στο πρόγραμμα του. Ο Τραϊανός Δέλλας έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ο Διονύσης Χιώτης άρχισε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μάρτιν Παουτάσο. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος προπονήθηκε κανονικά. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη ολοκληρώνεται την Παρασκευή και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Εκτός με Καλαμαριά ο Λυμπερόπουλος

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής, από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ έπρεπε να επιλέξει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια δεν θα είχε στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του και επέλεξε αυτό κόντρα στους Πόντιους, αντί ένα εκ των Εργοτέλη (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και Άρη (εντός). Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη θα εκτίσει τη δική του τιμωρία ο Ζούλιο Σέζαρ.

Βασικός και θετικός ο Τόζερ

Με το δεξί πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα της Ουγγαρίας ο Ντάνιελ Τόζερ. Ο μέσος της ΑΕΚ αγωνίστηκε ως βασικός στη φιλική νίκη επί της Λετονίας με 2-0 για το τετραεθνές τουρνουά της Κύπρου και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του. Μάλιστα, είχε ένα καλό σουτ στο 5’, ενώ από απόκρουση σε δικό του σουτ ο Πρίσκιν άνοιξε το σκορ για τους Μαγυάρους.

Τσεκάρει Μαλίντι

Μπορεί ο Ένκο Μαλίντι να μην έδειξε κάτι ιδιαίτερο στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις Ελπίδες της Ελλάδας και της Αλβανίας, ωστόσο φαίνεται πως θα έχει μία ακόμη ευκαιρία για να δείξει το ταλέντο του και να πείσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο 19χρονος επιθετικός της Παρτιζάνι θα συμμετάσχει στην πρωινή προπόνηση της «Ένωσης» και θα μπει στο μικροσκόπιο του Λορένσο Σέρα Φερέρ, στον οποίο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την αξία του νεαρού Αλβανού ο Έγκεν Γκέραρντ. Ο αλβανικός Τύπος και η διοίκηση της Παρτιζάνι μιλούν για τελειωμένη μεταγραφή, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον Φερέρ.

Τρεις "ΠΑΣάδες" για την ΑΕΚ;

Η θερινή μεταγραφική περίοδος αργεί ακόμη, ωστόσο διέρρευσαν σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να εξετάζει τις περιπτώσεις τριών παικτών του ΠΑΣ Γιάννενα, οι οποίοι εντυπωσίασαν στους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον 25χρονο αμυντικό Γιώργο Κούσα (που έχει περάσει και από τον Άρη), τον 20χρονο μέσο Κώστα Κασναφέρη και τον 24χρονο δεξιό μπακ Γιώργο Ντάσιο (για τον οποίο λέγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό). Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές συνδέεται και με τη συχνή παρουσία του σκάουτερ της «Ένωσης», Δημήτρη Μάρκου, σε παιχνίδια του ΠΑΣ.

Τα εισιτήρια για το Παρίσι

Ξεκινά σήμερα η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής: «Η αγορά των εισιτηρίων από τους φιλάθλους που έχουν κάνει τηλεφωνική κράτηση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 10:00 ως τις 18:00. Λόγω του αγώνα ΑΕΚ – Παρί Σεν Ζερμέν (14/02), την Τρίτη 13/2 το τμήμα εισιτηρίων θα λειτουργήσει μέχρι τις 14:00 και την ημέρα του αγώνα θα είναι κλειστό. Υπενθυμίζουμε ότι για την παραλαβή των εισιτηρίων οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους: 1) Το αεροπορικό ή ακτοπλοϊκό εισιτήριο (ή εκτύπωση της κράτησης τους για e-ticket). 2) Την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο. 3) Το αντίτιμο του εισιτήριου (24 ευρώ). Aν κάποιος φίλαθλος δεν μπορεί να έρθει ο ίδιος να παραλάβει το εισιτήριό του, θα πρέπει να δώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε εκείνον που θα το παραλάβει αντ' αυτού. Οι φίλαθλοι που δεν έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίου θα μπορούν να απευθύνονται στο 210 6837240 για περαιτέρω πληροφορίες (10:00 - 18:00 καθημερινά)».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x