Ως οριακό χαρακτήρισε τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάκης Κατσαβάκης. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ότι ο αγώνα είναι δύσκολος, αλλά έδειξε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια και με τον παράγοντα τύχη στο πλευρό της να καταφέρει να φτάσει στη νίκη.
Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κατσαβάκη: «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αποτελεί για μας οριακό παιχνίδι, με βάση τις τελευταίες βαθμολογικές εξελίξεις, επί ενός αντιπάλου που με την παρουσία του κόσμου του θα μας δυσκολέψει. Είμαστε, όμως, σε θέση να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και πιάνοντας μία καλή απόδοση και επιπλέον με τον παράγοντα τύχη, να πλησιάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα».
Χωρίς Μουράφσκι, Αμπονσά
Στα αγωνιστικά, εκτός "μάχης" έχουν τεθεί οι τραυματίες Μουράφσκι και Αμπονσά που αποτελούν και τις μοναδικές απουσίες για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Κατσαβάκης σε κάθε προπόνηση μιλάει στους παίκτες του για το ματς με το "Δικέφαλο του Βορρά", επισημαίνοντάς τους πως η νίκη αποτελεί γι' αυτούς μονόδρομο.
Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






