Βαρύ το κλίμα στην Λάρισα μετά την ήττα από την Ξάνθη και την διαιτησία του Γιώργου Κασναφέρη στο συγκεκριμένο ματς. Οι «βυσσινί» εξέδωσαν λιτή ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται στη διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι. Επιστροφές παικτών αλλά και πολλοί τραυματισμοί στην ΑΕΛ.
"Βράζει" η Λάρισα
Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί από την Κυριακή το απόγευμα στο στρατόπεδο των Λαρισαίων. Ο λόγος, η διαιτησία του Γιώργου Κασναφέρη που όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΛ, τους στέρησε το θετικό αποτέλεσμα. Εκτός των άλλων, οι «βυσσινί» αποκόμισαν από το συγκεκριμένο ματς δυο τραυματίες τον Γκίκα με θλάση στον τετρακέφαλο και τον Γκαλίτσιο με κάταγμα στο ζυγωματικό από αγκωνιά που δέχτηκε από παίκτη της Ξάνθης. Για τον τελευταίο υπάρχουν φόβοι ότι θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που θα διαπιστωθεί μετά την εξέταση από γιατρό που θα επισκεφτεί στην Αθήνα, μέσα στις επόμενες μέρες.
Άλλοι επιστρέφουν… άλλοι εκτός
Γκίκας και Γκαλίτσιος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν απέναντι στον Πανιώνιο, όπως και ο Φέρστερ που θα εκτίσει την ποινή του, λόγω καρτών. Αντίθετα επιστρέφουν ο Μπασιλά μετά από απουσία δυο αγωνιστικών, οι Μπαχράμης, Αλέξης Γαβριλόπουλος μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω τραυματισμών και ο Σπύρος Βάλλας.
Ανταπόκριση από Λάρισα: Λάζαρος Παπαδούλης
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κουλούρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






