Stoiximan Super League

Λίνεν: «Πιστεύω στη δύναμη της ομάδας»

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του Πανιωνίου, εξέφρασε ο Έβαντ Λίνεν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε ακόμα στην προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα με την Κέρκυρα, στην ήττα από την Λάρισα αλλά και στον Ντάριο Φερνάντες ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. «Όλοι οι αγώνες είναι κρίσιμοι, όχι μόνο αυτός απέναντι στην Κέρκυρα», τόνισε ο Λίνεν.

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του Πανιωνίου, εξέφρασε ο Έβαντ Λίνεν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε ακόμα στην προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα με την Κέρκυρα, στην ήττα από την Λάρισα αλλά και στον Ντάριο Φερνάντες ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. «Όλοι οι αγώνες είναι κρίσιμοι, όχι μόνο αυτός απέναντι στην Κέρκυρα», τόνισε ο Λίνεν.

Αρχικά για τον αγώνα με την Κέρκυρα, ο Έβαντ Λίνεν, είπε: «Όλοι οι αγώνες είναι κρίσιμοι, όχι μόνο αυτός απέναντι στην Κέρκυρα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, γι΄ αυτή την αναμέτρηση και να είμαστε 100% έτοιμοι ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Πιστεύω στην δύναμη αυτής της ομάδας. Η Κέρκυρα είναι μία καλή ομάδα που έχει παίκτες με καλή τεχνική κατάρτιση. Έχει δείξει ότι παλεύει όλους τους αγώνες και παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Όσο για τον Ντάριο Φερνάντες αλλά και τον Λουρένσο, ο Γερμανός τεχνικός επισήμανε: «Μετά από μία μεγάλη περίοδο απουσίας, χρειάζεται να προπονηθεί περισσότερο με την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας.Έχει προπονηθεί δύο φορές με την υπόλοιπη ομάδα αλλά δεν μπορώ να τον υπολογίζω με δύο μόνο προπονήσεις. Αν ο Λουρένσο προπονηθεί κανονικά ξανά θα επιστρέψει στην ομάδα αλλά θέλω να δω και την προπόνηση και μετά θα αποφασίσω. Χρειαζόμαστε τους έντεκα καλύτερους».


«Για μένα δεν είναι σημαντικό αν ένας παίκτης σαν τον Τζιμπούρ σκοράρει, όσο αν κερδίζει η ομάδα και αποδίδει καλά. Για τον Ράφικ είναι ίσως πιο σημαντικό να σκοράρει. Αν βάζεις τέτοια πίεση δεν μπορείς να σκοράρεις. Δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα σκοράρεις κάθε Κυριακή, ειδικά μάλιστα μετά από μία περίοδο έξι μηνών όπου δεν αγωνιζόταν. Όπως είχα πει για τον Τσκιτισβίλι ότι ήταν δύσκολο να έχει σταθερή απόδοση μετά τον τραυματισμό του αλλά τώρα βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι. Περιμένω από τον Τζιμπούρ να βοηθήσει την ομάδα και η ομάδα θα τον βοηθήσει στην συνέχεια. Αν το γκολ έρθει από ασίστ του θα είναι κέρδος», ανέφερε για Τζιμπούρ, Τσκιτισβίλι.

Όσο για το πέναλτι με την Λάρισα και το αν έχει δώσει οδηγίες σχετικά με το ποιος θα το εκτελέσει, είπε: «Ηταν ο Τσκιτισβίλι και ο Τζιμπούρ για την εκτέλεση αλλά αποφασίζεται στον αγωνιστικό χώρο, δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν είχε κάνει καλό παιχνίδι και πήγαινε για την εκτέλεση θα έλεγα όχι. Ήταν όμως σε καλή κατάσταση για μένα. Είχε αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να αναγκάσω κάποιον παίκτη να εκτελέσει το πέναλτι. Την επόμενη φορά θα το κάνω. Ίσως την επόμενη σεζόν, την 14η αγωνιστική όταν θα έχουμε κερδίσει ξανά πέναλτι, γιατί μετά από 22 αγωνιστικές κερδίσαμε το πρώτο να το αξιοποιήσουμε».

Για την ήττα από την ΑΕΛ, συνέχισε: «Δεν παίξαμε καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο τέλος πάντως είχαμε το πέναλτι, τις ευκαιρίες με τον Παύλου και τον Γκάσπαρ αλλά και μία ακόμη περίπτωση πέναλτι που πιστεύω ότι δεν καταλογίστηκε. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο».

«Ο Μπρέσκα παίζει όλο αυτό τον καιρό στο δεξί άκρο της άμυνας και τα πήγε καλά απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Ρίβας, ο Κοιλιάρας και ο Αλωνεύτης. Τέτοια λάθη γίνονται ακόμη και από τον Μανιάτη που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση. Το λάθος έγινε επειδή δεν πιέζαμε στο κέντρο, δεν έχει να κάνει με τον Μάριο. Το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία. Ο Γουνδουλάκης που μπήκε βοήθησε.Ο Μανιάτης τα πήγε καλά στην θέση του αμυντικού μέσου. Ο Μπρέσκα δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι αλλά ανέβηκε στα τελευταία 25λεπτά. Το να χρησιμοποιούσα τον Κοντέ ήταν κάτι που δεν πέρασε από το μυαλό μου. Μετά το παιχνίδι είναι πιο εύκολο να είμαστε έξυπνοι», κατέληξε για τον Μπρέσκα.

Νίκος Τζαλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x