Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Έτοιμος για Ξάνθη

Το αήττητο εντός έδρας σερί της Ξάνθης, δίνει επιπλέον κίνητρο στον Πανιώνιο, για την αναμέτρηση της Κυριακής στα "Πηγάδια", στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Ο Έβάλντ Λίνεν αισιόδοξος στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, με τον Γερμανό τεχνικό να μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Σπυρόπουλο, αλλά όχι στον Λεβάν Τσκιτισβίλι.

Το αήττητο εντός έδρας σερί της Ξάνθης, δίνει επιπλέον κίνητρο στον Πανιώνιο, για την αναμέτρηση της Κυριακής στα "Πηγάδια", στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Ο Έβάλντ Λίνεν φάνηκε αισιόδοξος στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, με τον Γερμανό τεχνικό να μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Σπυρόπουλο, αλλά όχι στον Λεβάν Τσκιτισβίλι.

Τα ευχάριστα για τον Γερμανό τεχνικό ήρθαν από τον Νίκο Σπυρόπουλο. Ο νεαρός μπακ προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και όλα δείχνουν πως θα είναι στο βασικό σχήμα κόντρα στους Ακρίτες. Ο Λίνεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λεβάν Τσκιτισβίλι, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο στέρνο και λογικά την θέση του θα πάρει ο Ντάριο Φερνάντες.

Φυσικά την ίδια θέση διεκδικούν και οι Μάκος και Βάγκνερ, με τον "Ντάριο" όμως να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Η προετοιμασία των "κυανέρυθρων" θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με προπόνηση στις 12:30 και στην συνέχεια ο Λίνεν θα ανακοινώσει την αποστολή.

Αχιλλέας Κώτσογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x