Stoiximan Super League

Βλέπει Πορτογαλία ο Βέλιτς

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού μπορεί να είναι μακριά, αλλά στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη ξεκινήσει να τσεκάρουν τους πρώτους στόχους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Sportday", ο Γιάσμινκο Βέλιτς έχει ήδη εντοπίσει δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Πορτογαλία, με τις πρώτες επαφές να είναι γεγονός. Συνεχίζεται το ενδιαφέρον για Παπαζαχαρία και Χριστοδουλόπουλο, φουντώνουν οι φήμες για τον Άλντο Ντούσερ της Ντεπορτίβο. Φουλ επίθεση για τη νίκη ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Ατρόμητο. Σκέψεις του Βίκτορ Μουνιόθ για 4-3-3.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού μπορεί να είναι μακριά, αλλά στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη ξεκινήσει να τσεκάρουν τους πρώτους στόχους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Sportday", ο Γιάσμινκο Βέλιτς έχει ήδη εντοπίσει δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Πορτογαλία, με τις πρώτες επαφές να είναι γεγονός. Συνεχίζεται το ενδιαφέρον για Παπαζαχαρία και Χριστοδουλόπουλο, φουντώνουν οι φήμες για τον Άλντο Ντούσερ της Ντεπορτίβο. Φουλ επίθεση για τη νίκη ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Ατρόμητο. Σκέψεις του Βίκτορ Μουνιόθ για 4-3-3.

Ψάξιμο στην Ιβηρική χερσόνησο

Τα "μάτια" του Παναθηναϊκού έχουν απλωθεί σε όλη την Ευρώπη, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ των "πρασίνων" για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας "Sportday", ο Γιάσμινκο Βέλιτς έχει ήδη εντοπίσει δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Πορτογαλία, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές.

Οι γνώσεις του Βέλιτς στην Πορτογαλία, αλλά και η παρουσία του Βίκτορ Μουνιόθ στην ομάδα, κάνουν τον Παναθηναϊκό "δυνατό" στις αναζητήσεις του στην Ιβηρική χερσόνησο.

Φήμες για Ντούσερ

Από την Ισπανία οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον Αργεντινό μέσο της Λα Κορούνια, Άλντο Ντούσερ τον οποίο επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τη νέα χρονιά. Ο 27χρονος Αργεντινός, του οποίου το συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο λήγει το καλοκαίρι παίζει στην θέση του αμυντικού χαφ και έχει ηγετικές ικανότητες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Βίκτορ Μουνιόθ γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Ο Ντούσερ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του καθώς μετράει τέσσερις συμμετοχές με την "μπιανκοσελέστε". Φέτος έχει παίξει σε 11 ματς με την Λα Κορούνια, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει ισπανικό διαβατήριο κάτι που σημαίνει ότι αν αποκτηθεί από τους πράσινους δεν θα καλύπτει θέση ξένου.

Κοιτάζει Ελλάδα

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός κοιτάζει με καλό μάτι και την ελληνική αγορά. Φυσικά αναφερόμαστε στους Γρηγόρη Παπαζαχαρία του Ηρακλή και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο του ΠΑΟΚ. Η αξία και των δύο είναι γνωστή και αν αναλογιστούμε πως ο «γηραιός» κινδυνεύει με υποβιβασμό, ο ΠΑΟΚ έχει χίλια προβλήματα, τότε οι «πράσινοι» θα εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις και θα μπουν δυνατά για την απόκτηση τους.

Φουλ επίθεση

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του (με Ξάνθη για το Κύπελλο και τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα) και ο Βίκτορ Μουνιόθ δεν θέλει επ ουδενί να ξανασυμβεί αυτό στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Για το λόγο αυτό ετοιμάζει ένα άκρως επιθετικό σχήμα προσδοκώντας να πετύχει η ομάδα του την πρώτη από τις πέντε νίκες που θέλει ως το τέλος για να ελπίζει να τερματίσει δεύτερη.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δύο πλάνα στο μυαλό του ελλείψει του τιμωρημένου Μπόβιο. Α) Να χρησιμοποιήσει τον Λεοντίου δίπλα στον Τζιόλη επαναφέροντας στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Βύντρα και να τοποθετήσει τον Μάντζιο αντί του Παπαδόπουλου δίπλα από τον Σαλπιγγίδη. Β) Να χρησιμοποιήσει τον Παπαδόπουλο αριστερά, τον Ίβανσιτς ως «δεκάρι» μπροστά από τον Τζιόλη, τον Νίνη δεξιά και τον Μάντζιο στην κορυφή της επίθεσης και τον Σαλπιγγίδη δεξιά του σε ένα σύστημα που θα μοιάζει με 4-3-3.

Την Παρασκευή σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Θανάσης Τσίγκας ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Νασίφ Μόρις πήρε μέρος μόνο στο πρώτο μέρος της προπόνησης, καθώς ο Βίκτορ Μουνιόθ θέλησε να τον ξεκουράσει.

Αχιλλέας Κώτσογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x