Stoiximan Super League

«Δεν ξέρω κάτι για τον Ολυμπιακό»

Το όνομα του είχε ακουστεί στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, αλλά όπως φαίνεται η περίπτωση του δεν πρόκειται να προχωρήσει. Ο λόγος για τον Γιον Νταλ Τόμασον, ο οποίος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» συμπληρώνοντας: «Θα αποφασίσω το καλοκαίρι». Ενδιαφέρον για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Χέρτα Βερολίνου και της εθνικής Βραζιλίας, Ζιλμπέρτο, φέρεται να έχει ι ο Ολυμπιακός. Στα 1,5-2 εκατ. ευρώ κοστολογείται από τον γερμανικό σύλλογο ο 31χρονος άσος. Μέρος της κανονικής προπόνησης ακολούθησε ο Κωνσταντίνου την Τρίτη.

Το όνομα του είχε ακουστεί στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, αλλά όπως φαίνεται η περίπτωση του δεν πρόκειται να προχωρήσει. Ο λόγος για τον Γιον Νταλ Τόμασον, ο οποίος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» συμπληρώνοντας: «Θα αποφασίσω το καλοκαίρι». Ενδιαφέρον για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Χέρτα Βερολίνου και της εθνικής Βραζιλίας, Ζιλμπέρτο, φέρεται να έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός. Στα 1,5-2 εκατ. ευρώ κοστολογείται από τον γερμανικό σύλλογο ο 31χρονος άσος. Μέρος της κανονικής προπόνησης ακολούθησε ο Κωνσταντίνου την Τρίτη.

«Δεν ξέρω κάτι»

Ένα όνομα που ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό πριν από μερικές εβδομάδες ήταν αυτό του Γιον Νταλ Τόμασον. Ο Δανός επιθετικός, που αγωνίζεται στην Βιγιαρεάλ δανεικός από την Στουτγκάρδη, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίχτυο TV2 τόνισε: «Δεν γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Πριν από μερικούς μήνες μια εφημερίδα έγραψε κάτι για ενδιαφέρον ελληνικής ομάδας αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα. Το μέλλον μου θα το αποφασίσω το καλοκαίρι» δήλωσε ο Τόμασον, ο οποίος μπορεί να διέψευσε τα σενάρια, άφησε όμως ένα ανοιχτό παράθυρο για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Καλύτερα ο Μιχάλης

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στη Λάρισα στο «Αλκαζάρ» συνεχίστηκε την Τρίτη σε χαλαρούς ρυθμούς πάντως, με τον Μίλος Μάριτς να επιστρέφει τις προπονήσεις και να γυμνάζεται σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, χωρίς να έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ωστόσο από το τεχνικό τιμ δεν θα τον πιέσουν να αγωνιστεί απέναντι στη Λάρισα.

Ο Κύπριος φορ φέρεται αποφασισμένος να αγωνιστεί στους εναπομείναντες αγώνες ως το τέλος της περιόδου, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει ξανά ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Ο Τάκης Λεμονής υπολογίζει πλέον και στον Χρήστο Πατσατζόγλου, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στη θεσσαλική πόλη και να αγωνιστεί.

Την Τετάρτη (28/3) οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 17.00 ενώ η επομένη που θα γίνει την ίδια ώρα, θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ.

Θέλουν Μπόρχα και Μπούτινα

Το ενδεχόμενο να ζητήσει το δανεισμό του Φέλιξ Μπόρχα την επόμενη περίοδο από τον Ολυμπιακό εξετάζει η διοίκηση της Κέρκυρας, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αλεχάντρε Ντακόλ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» (μαζί με τον Σίκοφ, αν γίνει κοινοτικός). Ο 23χρονος επιθετικός από τον Ισημερινό δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και συν τοις άλλοις καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τόμισλαβ Μπούτινα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της κροατικής ιστοσελίδας Javno, η Ντιναμό σκέφτεται να μπει γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήδη η ομάδα της Κροατίας έχει ενισχυθεί με τους Μίχαελ Μίκιτς και Τόμο Σόκοτα.

Αχιλλέας Κώτσογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x