Stoiximan Super League

Σεναρίων συνέχεια...

Μέρα που είναι (1η Απριλίου) δεν μπορείς να πιστέψεις κανέναν. Δημοσιεύματα από την Χιλή αναφέρουν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαρσέλο Σάλας, ο οποίος ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, αν και πιθανότερος προορισμός του φαίνεται να είναι το πρωτάθλημα της Αμερικής. Να δώσει δύναμη και κύρος στην άμυνα της θέλει η Μπεσικτάς, που καλοβλέπει τον Τραϊανό Δέλλα, με την περίπτωση του «Κολοσσού» να είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης. Το δεξί μπακ της Νανσί, Μικαέλ Κρετιέν η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας. Νέα σενάρια για το Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Κρουζέϊρο, Ζαρντέλ. Δεκαπέντε μέρες εκτός δράσης ο Τζιωρτζόπουλος με θλάση. Δύο γκολ στο διπλό του Σαββάτου ο Μαντούκα.

Μέρα που είναι (1η Απριλίου) δεν μπορείς να πιστέψεις κανέναν. Δημοσιεύματα από την Χιλή αναφέρουν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαρσέλο Σάλας, ο οποίος ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, αν και πιθανότερος προορισμός του φαίνεται να είναι το πρωτάθλημα της Αμερικής. Να δώσει δύναμη και κύρος στην άμυνα της θέλει η Μπεσικτάς, που καλοβλέπει τον Τραϊανό Δέλλα, με την περίπτωση του «Κολοσσού» να είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης. Το δεξί μπακ της Νανσί, Μικαέλ Κρετιέν εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας. Νέα σενάρια για το Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Κρουζέϊρο, Ζαρντέλ. Δεκαπέντε μέρες εκτός δράσης ο Τζιωρτζόπουλος με θλάση. Δύο γκολ στο διπλό του Σαββάτου ο Μαντούκα.

Η ώρα του Σάλας

Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στην μεγάλη λίστα ποδοσφαιριστών, που φέρεται να ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Μαρσέλο Σάλας, ο οποίος φέρεται να έχει πρόταση από την "Ένωση" όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Χιλή. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο έμπειρος επιθετικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση και έχει ήδη στα χέρια του δύο προτάσεις, μία από την ΑΕΚ και μία από την New York Red Bull.

Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της ΑΕΚ, αλλά και λόγω της ημέρας (1η Απριλίου) μοιάζει λίγο και σαν αστείο! Ο 33χρονος επιθετικός έχει σταματήσει ουσιαστικά το ποδόσφαιρο, καθώς τον Δεκέμβριο του 2006 αποδεσμέυτηκε από την Γουνιβερσαντ της Χιλής και από τότε έχει προσλάβει προσωπικό γυμναστή ώστε να διατηρήσει την φόρμα του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, ο έμπειρος επιθετικός είχε μπει στο στόχαστρο της Ξάνθης, αλλά τότε η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Μπορεί ο Σάλας να θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά η ΑΕΚ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δαπανήσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ώστε να εντάξει στο δυναμικό της έναν παίκτη, ο οποίος ουσιαστικά θεωρείται βεταράνος!

Θέλει Δέλλα η Μπεσικτάς

Όσα χρόνια και να περάσουν, ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν χάνουν ποτέ την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο λόγος για τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος μετά το ενδιαφέρον της Αταλάντα, φαίνεται πως μπήκε και στο στόχαστρο της Μπεσικτάς, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Fanatik».

Οι αετοί της Κωνσταντινούπολης θέλουν να προσθέσουν δύναμη και κύρος στην αμυντική τους γραμμή και η περίπτωση του «Κολοσσού» μοιάζει ιδανική, αν και η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι για την τουρκική ομάδα. Ο αμυντικός της ΑΕΚ έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να παραμείνει στην "Ένωση", ενώ αν το συμβόλαιο του δεν ανανεωθεί, κάτι το οποίο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, τότε μάλλον θα προτιμήσει την επιστροφή του στο ιταλικό πρωτάθλημα, από όπου φαίνεται πως έχει αρκετές προτάσεις.

Διπλό σαν… αγώνας

Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ έδωσε εντολή στους παίκτες του να παίξουν διπλό διάρκειας 60 λεπτών καλώντας τους να το αντιμετωπίσουν σαν αγώνα. Το φιλικό έληξε με σκορ 2-2 και πρωταγωνιστή τον Μαντούκα, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Τα τέρματα της άλλης ομάδας σημείωσαν ο Βλάνταν Ιβιτς και ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Οι «μαύροι» (που έπαιξαν 4-4-2 σε διάταξη «ρόμβου») αποτελούνταν από τους Χιώτη (στο δεύτερο 30λεπτο πήρε τη θέση του ο Αραμπατζής), Παουτάσο (δεξί μπακ), Τζιωρτζιόπουλο (αριστερό μπακ), Παπασταθόπουλο, Κούρκουλα (στόπερ), Εμερσον («κόφτης»), Καφέ (δεξί χαφ), Σέζαρ (αριστερό χαφ), Ιβιτς («δεκάρι»), Καμπάνταη και Κονέ (επιθετικό δίδυμο). Οι «γαλάζιοι» (που έπαιξαν 4-4-2, αλλά όχι σε ρόμβο) ήταν οι Σορεντίνο, Πλιάτσικας (δεξί μπακ), Χρόνης (αριστερό μπακ), Γκέντσογλου, Τσιρίλο (στόπερ), Κυριακίδης, Τόζερ (αμυντικά χαφ), Λάκης (δεξί χαφ), Μαντούκα (αριστερό χαφ), Παυλής και Καπετάνος (φορ).

Νέο θύμα των θλάσεων ο Τζιωρτζιόπουλος

Μετά από λίγες ημέρες ύφεσης, η επιδημία των θλάσεων έπληξε και πάλι την ΑΕΚ. Θύμα του 35ου μυϊκού τραυματισμού στο στρατόπεδο της «Ένωσης» ήταν ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη διάρκεια του διπλού. Ο Κορίνθιος αριστερός μπακ υποβλήθηκε άμεσα σε υπέρηχο και επιβεβαιώθηκε θλάση πρώτου βαθμού (τράβηγμα) στην περιοχή του μυοτενόντιου και η απουσία του υπολογίζεται σε 15 μέρες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το ματς με το Αιγάλεω και έτσι ο Λορένσο Σέρα Φερέρ θα έχει μεγάλο πονοκέφαλο για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Τσιρίλο είναι τιμωρημένος και ο Γεωργέας τραυματίας. Στην προπόνηση πήραν μέρος οι Παυλής και Κούρκουλας από την ομάδα Νέων, ενώ απουσίαζαν οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας που είχαν εξασφαλίσει άδεια από τον Λορένσο Σέρα Φερέρ (για να ξεκουραστούν). Ο Ακης Ζήκος συνέχισε χθες το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί και δεν συμμετείχε στο διπλό, ενώ ο Βαγγέλης Μόρας δεν γυμνάστηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο 25χρονος αμυντικός υποφέρει από λουμπάγκο, αλλά η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή.

Την Κυριακή οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό, ενώ από τη Μεγάλη Δευτέρα ως και τη Μεγάλη Πέμπτη θα προπονούνται στις 10:00 το πρωί. Από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ρεπό.

Αχιλλέας Κώτσογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x