Stoiximan Super League

Αλαλούμ από Γούμενο

Το είδαν κι αυτό στον πολύπαθο ΠΑΟΚ… Τις καταθέσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Βεζυρτζή, και του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, επικαλείται ο Γιάννης Γούμενος στη δική του κατάθεση στον πταισματοδίκη Θεόδωρο Σιδερίδη για να υποστηρίξει την αθωότητά του. «Δεν έχω διαπράξει κανένα ποινικό αδίκημα. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τα έγγραφα της δικογραφίας. Ούτε από το πόρισμα του ΣΔΟΕ ούτε από το πόρισμα των ορκωτών λογιστών ούτε και από τις καταθέσεις των Βεζυρτζή, Οικονομίδη». Αυτό δήλωσε στο υπόμνημά του ο Γιάννης Γούμενος με την επιφύλαξη ότι αν χρειαστεί, μπορεί να προσκομίσει περισσότερα στοιχεία.

Το είδαν κι αυτό στον πολύπαθο ΠΑΟΚ… Τις καταθέσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Βεζυρτζή, και του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, επικαλείται ο Γιάννης Γούμενος στη δική του κατάθεση στον πταισματοδίκη Θεόδωρο Σιδερίδη για να υποστηρίξει την αθωότητά του.
«Δεν έχω διαπράξει κανένα ποινικό αδίκημα. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τα έγγραφα της δικογραφίας. Ούτε από το πόρισμα του ΣΔΟΕ ούτε από το πόρισμα των ορκωτών λογιστών ούτε και από τις καταθέσεις των Βεζυρτζή, Οικονομίδη». Αυτό δήλωσε στο υπόμνημά του ο Γιάννης Γούμενος με την επιφύλαξη ότι αν χρειαστεί, μπορεί να προσκομίσει περισσότερα στοιχεία. Στα αγωνιστικά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τοχούρογλου.

Είναι δυνατόν ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να επικαλείται τις καταθέσεις του Νίκου Βεζυρτζή και του Θανάση Κατσαρή για να υποστηρίξει την αθωότητά του; Τι είπαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γι΄ αυτό;
Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκηης, Νίκος Βεζυρτζής, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τι έγινε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι το Δεκέμβριο, μέχρι δηλαδή τη στιγμή της σύστασης της προσωρινής διοίκησης υπό την προεδρία του και τελικά δεν κατέθεσε την περιβόητη απόδειξη για τα 778.000 ευρώ που πάρθηκαν επί αποδόσει λογαριασμών από τα ταμεία της ΠΑΕ. Απλά κατέθεσε το πόρισμα του ορκωτού λογιστή Χρήστου Παπαδημητρίου και σύμφωνα με δήλωσή του το επιβεβαίωσε.
Ο δεύτερος μάρτυρας από την πλευρά του ΠΑΟΚ, αφού τελικά ο Γιώργος Καλύβας δεν προσήλθε να καταθέσει, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής, υποστήριξε τα εξής: ότι ο Γιάννης Γούμενος δημιούργησε χρέη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την εκτίμησή του της τάξης περίπου των 30.000.000 ευρώ, ότι με δική του ευθύνη ο ΠΑΟΚ έχασε πέρυσι το δικαίωμα συμμετοχής του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ότι το προηγούμενο καλοκαίρι εξαφανίστηκε και αναγκαστικά δημιουργήθηκε μια άτυπη επιτροπή οικονομικής σωτηρίας, προκειμένου να μην διαλυθεί η ομάδα

Υπέγραψαν όλοι

Με τελευταίους του δύο Κύπριους Γιασεμάκη και Χαραλάμπους, όλοι οι παίκτες του «δικεφάλου» υπέγραψαν τους διακανονισμούς που ζήτησε η ΠΑΕ προκειμένου να τους προωθήσει για την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ. Δύο είναι τα βασικά και πιο ουσιώδη σημεία των διακανονισμών αυτών: 1ον) οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν ότι έχουν εξοφληθεί τα χρήματα που τους οφείλονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2006 και 2ον) ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση για την οριστική εξόφλησή τους μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή μέχρι τις 30 Ιουνίου. Και μόνο το γεγονός ότι οι παίκτες του «δικεφάλου», που δεν ξέρουν καν αν θα πληρωθούν το δώρο του Πάσχα, δηλώνουν ενυπογράφως ότι έχουν εξοφληθεί δείχνει πόσο και οι ίδιοι επιθυμούν την έξοδο της ομάδας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της επόμενης περιόδου.

Εκνευρισμός από Βεζυρτζή

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από αρκετά που ειπώθηκαν από πολλά που ειπώθηκαν στη σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας επέστρεψε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Βεζυρτζής. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι πολλά ειπώθηκαν μόνο και μόνο για να γίνει ντόρος και δεν υπήρχε ουσία. Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ούτε χθες προωθήθηκαν τα οικονομικά ζητήματα. Ο Βεζυρτζής έθεσε το θέμα των 100.000 ευρώ που η Λίγκα οφείλει στις ομάδες, κάτι το οποίο τελικά αποφασίστηκε να διευθετηθεί στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x