Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Ευχές και δώρα πριν το ρεπό

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα έγινε η εκδήλωση της ΠΑΕ Άρης μετά την προπόνηση της ομάδας, την Πέμπτη. Η διοίκηση των «κίτρινων» έδωσε τα λεφτά που δικαιούνται οι παίκτες για τους μισθούς τους και μοίρασε δώρα και οβελίες για να γιορτάσουν οι ποδοσφαιριστές το Πάσχα με τις οικογένειές τους.

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα έγινε η εκδήλωση της ΠΑΕ Άρης μετά την προπόνηση της ομάδας, την Πέμπτη. Η διοίκηση των «κίτρινων» έδωσε τα λεφτά που δικαιούνται οι παίκτες για τους μισθούς τους και μοίρασε δώρα και οβελίες για να γιορτάσουν οι ποδοσφαιριστές το Πάσχα με τις οικογένειές τους.

«Αν αναλογιστούμε που βρισκόμασταν πέρσι αυτό το διάστημα και που είμαστε τώρα, πρέπει όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Άρης μπήκε σε έναν καινούργιο δρόμο. Δεν υπάρχει ταβάνι όμως στις φιλοδοξίες μας. Θέλουμε πάντα το καλύτερο και είμαστε σίγουροι ότι του χρόνου θα πάμε ακόμη πιο ψηλά» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας και πρόσθεσε: «Όσοι ήσασταν και πέρσι εδώ έχετε αντιληφθεί ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να οδηγήσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά είμαστε μία οικογένεια και θα βρούμε λύσεις σε όλα. Πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανηγυρίσουμε όλοι την έξοδο στην Ευρώπη που θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Άρη».

Το λόγο πήρε ο Κώστας Χαλκιάς, που μίλησε εκ μέρους των παικτών, λέγοντας: «Έχουμε τώρα το περιθώριο να χαλαρώσουμε για τρεις μέρες και να επανέλθουμε στην τελική ευθεία των υποχρεώσεων μας. Έχουμε τρεις εντός έδρας αγώνες και μπορούμε να ελπίζουμε πως κερδίζοντας αυτά τα παιχνίδια θα έχουμε καταφέρει τον βασικό μας στόχο, που είναι η έξοδος στο κύπελλο UEFA. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους και ειδικά τους φίλους του Άρη, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση».

Αριστοτέλης Μπίφσα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x