Νίκη και μόνο νίκη! Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις του Άρη, ενόψει του πολύ σημαντικού παιχνιδιού απέναντι στον Εργοτέλη. Οι «κίτρινοι» έχουν ήδη αρχίσει πιο εντατικούς ρυθμούς προπόνησης για να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς με ενδεχόμενη επικράτηση επί των Κρητικών θα κάνουν ένα πολύ αποφασιστικό βήμα Ευρώπης. Την ίδια ώρα, κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης εξέδωσαν την Πέμπτη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Αυτό το γνωρίζει ο Κίκε Ερνάντεθ γι’ αυτό και εφιστά την προσοχή των παικτών του στο συγκεκριμένο ματς καθώς αγωνίζονται με έναν αντίπαλο που έχει πάρει αρκετά θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας σε πολύ δύσκολες έδρες.
Κολτσίδας αντί Κουλουχέρη
Πάντως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ισπανό τεχνικό καθώς δεν θα αγωνιστούν ο τραυματίας (θλάση στο δικέφαλο) Πασσαλής όπως και ο τιμωρημένος Κουλουχέρης. Τη θέση του Κουλουχέρη στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Κολτσίδας, ενώ στη βασική 11άδα θα βρίσκονται και οι Βανγκέλι και Τίνγκα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Kοινή ανακοίνωση-απάντηση στον Θ.Ρουσόπουλο για τα περί τιμωρίας όσων συλλόγων δεν σταματήσουν να έχουν σχέσεις με τους συνδέσμους των οργανωμένων, εξέδωσαν ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης την Πέμπτη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας
«Επειδή πολλά ακούστηκαν σε βάρος του ΑΡΗ θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι τα εισιτήρια των προσεχών μας αναμετρήσεων είχαν διατεθεί πολύ πριν από τα άτυχα συμβάντα και τα επεισόδια της Παιανίας καθώς και τις ανακοινώσεις από την τηλεόραση την Δευτέρα 02/04/2007 για την αναστολή λειτουργίας των συνδέσμων.
Στο μεσοδιάστημα δεν υπήρξε καμία σχετική επίσημη ανακοίνωση ή έκδοση υπουργικής απόφασης και ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζουμε τι είμαστε υποχρεωμένοι να πράξουμε και για τα επόμενα παιχνίδια.
Εμείς στον ΑΡΗ σήμερα, δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα με τους συνδέσμους μας οι οποίοι λειτουργούν νόμιμα και σύμφωνα με το υπάρχον νομικό πλαίσιο, μετά πολλές προσπάθειες εξυγίανσης τους για τις οποίες ποτέ δεν ερωτηθήκαμε.
Εάν αλλάξουν οι νόμοι, θα συμμορφωθούμε πάραυτα με την νομιμότητα.
Και όσο αφορά την τοποθέτηση του κου. Ρουσόπουλου περί ευθυνών του ΑΡΗ θα την χαρακτηρίζαμε μάλλον άτυχη και αποτέλεσμα πλημμελούς του ενημέρωσης, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι δεν πήρε θέση για όσα είχαμε πει κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης του Α.Σ, της Κ.Α.Ε. και της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ στις 02/07/2007.
Ο ΑΡΗΣ σήμερα, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ αλλά και ο Αθλητικός Σύλλογος, αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και ίσως θα έπρεπε κάποιοι να παραδειγματιστούν από τις ενέργειες μας για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ»
Μιλώντας σε δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη οι Παπαδόπουλος και Τούτα αναφέρθηκαν στην διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και στο επόμενο ματς με τον Εργοτέλη.
Αναλυτικά η συνέντευξη:
Ο Παπαδόπουλος δήλωσε: "Πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε καλά όλο αυτό το διάστημα. Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες για το Κύπελλο UEFA. Με την βοήθεια του κόσμου δεν νομίζω να έχουμε κανένα πρόβλημα", σχολίασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Ο Βραζιλιάνος Τούτα τόνισε: "Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά. Στόχος μας, φυσικά, είναι η νίκη, η οποία θα μας φέρει πιο κοντά στην εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Είμαι απόλυτα έτοιμος, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και περιμένω την απόφαση του προπονητή'. Για το μέλλον του στον Αρη δήλωσε: 'Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα και μεγάλη ευκαιρία για μένα η παρουσία μου στο δυναμικό του. Ελπίζω με την απόδοσή μου να κατορθώσω να μείνω και την επόμενη χρονιά".
Αριστοτέλης Μπίφσα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






