Τρία και γνωστά είναι τα προβλήματα για τον Μάκη Κατσαβάκη ενόψει του πολύ σημαντικού παιχνιδιού της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, ο Σερραίος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Βέλα Τζούνιορ, Σαμουηλίδη αλλά και στον μακροχρόνιο τραυματία Αμπονσά.
Κατά τα άλλα, κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία των «κοκκινόμαυρων» για το παιχνίδι απέναντι στο «τριφύλλι». Ο Μάκης Κατσαβάκης εφιστά την προσοχή των παικτών του στο συγκεκριμένο ματς το οποίο θεωρεί πως είναι πάρα πολύ μεγάλης σημασίας καθώς με ενδεχόμενη νίκη οι «Πόντιοι» θα εξασφαλίσουν ουσιαστικά την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.
Η αποστολή των «κοκκινόμαυρων» απαρτίζεται απ’ τους: Μπούσι, Φαβάλι, Χαλαουάνι, Κόβατς, Μουράφσκι, Περόνε, Σιλά, Ουέλινγκτον, Γαϊδαρτζής, Γαλανόπουλος, Δρόσος, Καραλιόπουλος, Καραμανλής, Κελπέκης, Κόλτσης, Ορφανός, Παπαδόπουλος, Σαρακατσάνος, Φυτανίδης και Ψιάνος.
Αριστοτέλης Μπίφσα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






