Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του και ειδικότερα την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον ΟΦΗ εξέφρασε, μιλώντας στους παίκτες του τη Δευτέρα ο Γιάννης Χατζηνικολάου.
Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» επεσήμανε το γεγονός ότι μετά το 50’, οι παίκτες του κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρήτιου και έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, πραγματοποιώντας την καλύτερή τους εμφάνιση μέσα στο 2007.
Όμως, εκεί τέθηκε και το θέμα της αναποτελεσματικότητας να τελειώσουν σωστά οι παίκτες του τις φάσεις που δημιουργούν. «Όπως φάνηκε τόσο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όσο και στον αγώνα του Παγκρήτιου, η ομάδα, παρά τις ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών, λειτουργεί σωστά, έχει καλή ανάπτυξη και με οργανωμένες επιθέσεις φτάνει εύκολα και πολλές φορές μπροστά στην αντίπαλη εστία. Όμως και στους δύο αυτούς αγώνες δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε στη συνέχεια, δουλεύοντας πολύ πάνω σε αυτόν τον τομέα στις προπονήσεις. Μόνο με τις καλές εμφανίσεις δεν κάνουμε τίποτα και θα πρέπει να παίρνουμε και αποτελέσματα. Οι καλές εμφανίσεις ξεχνιούνται αμέσως μετά το τέλος του κάθε αγώνα, ενώ αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα και αυτός πρέπει να είναι αποκλειστικά ο στόχος μας μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος».
Τη Δευτέρα, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ, έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν εντατικά. Απόντες ήταν οι τραυματίες Κωνσταντινίδης, Καντιμοίρης και Ξενίδης, ενώ οι Νατσούρας και Σίμος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Την τρίτη έχει προγραμματιστεί ρεπό.
Όσον αφορά στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης, η ΠΑΕ Ιωνικός θα κυκλοφορήσει 2996 εισιτήρια, οι τιμές των οποίων είναι 15 ευρώ (θύρα 3), 25 ευρώ (θύρα 4), 30 ευρώ (θύρες 6, 7-8) και 100 ευρώ (θύρα 5), ενώ φυσικά η θύρα 1-2 θα παραμείνει κλειστή, αφού έχει χαρακτηριστεί «επικίνδυνη» από την Αστυνομία.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα φιλοξενηθούν στις θύρες 6 και 7-8, δεδομένου ότι η Αστυνομία δεν συμφωνούσε να καθίσουν οι οπαδοί του Ιωνικού στη θύρα 6, καθώς θα υπήρχε κίνδυνος δημιουργίας επεισοδίων, αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων θα βρίσκονταν δίπλα-δίπλα.
Μετά από αυτό, οι φίλοι του Ιωνικού, που έχουν εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 1-2, θα καθίσουν στη θύρα 4, η οποία μέχρι τώρα λειτουργούσε ως «οικογενειακή κερκίδα». Ετσι, όσοι κάθονταν στη θύρα 4 θα μεταφερθούν στη θύρα 3.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






