Ρεπό ήταν και πέρασε αυτό της Παρασκευής για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που το Σάββατο επέστρεψαν στις προπονήσεις και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, χωρίς προβλήματα. Τη προσοχή επέστησε στους ποδοσφαιριστές του ο Μουνιόθ που ζήτησε σοβαρότητα στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος. Ρομέρο και Σέριτς εκτός απροόπτου τα δυο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, θέση διεκδικεί και ο Μπίσκαν με τον Παπαδόπουλο. «Έρχομαι να σηκώσω το Κύπελλο μαζί με τα παιδιά», δηλώνει ο Γκονζάλες. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, Αρκάντιους Μάλαρζ, επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Μαξ Χαγκμάγερ με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal». «Έχουμε κάνει εγκλήματα χάνοντας από μικρότερες ομάδες» τόνισε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στην εκπομπή «PAO News». Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ενδιαφέρεται για τον Βίκτορ Μουνιόθ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.
Χωρίς άγχος για τη νίκη!
Μπορεί πλέον το «τριφύλλι» να έχει βγει εκτός της μάχης για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα επιδιώξει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Άρη την Κυριακή. Ο τεχνικός της ομάδας, Βίκτορ Μουνιόθ τονίζει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να αγωνιστούν με αξιοπρέπεια στα εναπομείναντα παιχνίδια και να τελειώσουν τη σεζόν μόνο με νίκες. Από κει και πέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι ενάντια στον Άρη ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση το Σάββατο. Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα δούλεψαν στο κράτημα της μπάλας, στις ταχύτητες και στα σουτ, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα κατά πλάτος του γηπέδου.
Τα ατομικά τους προγράμματα ακολούθησαν οι Βίκτορ Σάντσεθ και Θανάσης Τσίγκας, ενώ ο Ρικάρντο Μπόβιο έκανε θεραπεία. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βίκτορ Μουνιόθ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Έκι Γκονζάλες, Θανάσης Τσίγκας, Βίκτορ Σάντσεθ, Ρικάρντο Μπόβιο, Αλέξης Τζόρβας, Σρνταν Άντριτς, Φίλιππος Δάρλας, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και ο Αντρέας Ίβανσιτς λόγω των καρτών που έχει συμπληρώσει
Η ενδεκάδα
Η πρώτη εκτίμηση που μπορούμε να κάνουμε και σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Μουνιόθ στις προπονήσεις, είναι ότι θα παρατάξει την ομάδα του με δύο τουλάχιστον αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η μία εξ’ αυτών θα είναι αναγκαστική και αναφερόμαστε στον Ρομέρο. Ο Αργεντινός μέσος θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα δεδομένου ότι ο Αντρέας Ίβανσιτς είναι τιμωρημένος, ενώ πιθανότατα θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Άντονι Σέριτς. Οι Γκούμας, Μάντζιος θα είναι στη διάθεση του Βίκτορ Μουνιόθ, αφού οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τη μέση αντίστοιχα δεν ήταν ανησυχητικές. Ερωτηματικό παραμένει όμως αν θα ξεκινήσουν με τους βασικούς, αφού ο Μπίσκαν διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στο αρχικό σχήμα όπως και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που υπολογίζεται κανονικά μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής να τον τιμωρήσει με μία αγωνιστική για την αποβολή του στο ματς με την Καλαμαριά.
«Έρχομαι»
Μπορεί να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα, αλλά το μυαλό του βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Ο Εζεκίελ Γκονζάλες επικοινώνησε την Παρασκευή με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και τους έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, έδωσε και μία υπόσχεση: «Μπράβο στα παιδιά και στην ομάδα. Αυτό το κύπελλο πρέπει να το πάρουμε και θα το πάρουμε. Θα έρθω στις 2 ή στις 3 Μαΐου. Στις 5 Μαΐου θα είμαι και εγώ κοντά στην ομάδα για να δω τον τελικό και για να σηκώσω το κύπελλο μαζί με τα παιδιά μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λάρισα». Ο Αργεντινός μέσος μίλησε και για την κατάσταση της αποθεραπείας του λέγοντας: «Πάω πολύ καλά και αισθάνομαι κάθε μέρα και καλύτερα. Εύχομαι και ελπίζω όλα να πάνε καλά».
Χαγκμάγερ: «Υπάρχει ενδιαφέρον»
Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο "Goal" ο εκπρόσωπος του Μάλαρζ, Μαξ Χαγκμάγερ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι τον πρώτο λόγο έχει η Ξάνθη. «Υπάρχει ενδιαφέρον απο τον Παναθηναϊκό και ξέρω ότι έχουν ρωτήσει για τον Αρκάντιους. Σίγουρα θα τον γοήτευε να παίξει σε μια μεγαλύτερη ομάδα, όμως αυτό προς το παρόν δεν είναι δικό μας θέμα. Τον πρώτο λόγο έχει η Ξάνθη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2010. Άρα όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να μιλήσει με την Ξάνθη" τόνισε χαρακτηριστικά.
Λευτέρης Καραγιάννης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






