Μπορεί στον Ηρακλή να πανηγυρίζουν τη νίκη στο Αιγάλεω και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, όμως κάποιιοι στον «γηραιό» έχουν να ασχοληθούν και με άλλα πράγματα. Οι Λίλα και Κολίτσι κλήθηκαν από την αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ώστε να ενσωματωθούν με την εθνική ελπίδων της χώρας, ενόψει του φιλικού κόντρα στο Μαυροβούνιο στις δύο του επόμενου μήνα.
Τέλος, με δεδομένο το γεγονός της σχεδόν άψογης φιλοξενίας στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στο Αιγάλεω, η «κυανόλευκη» διοίκηση απέστειλε ευχαριστήριες επιστολές στην ομάδα του «Σίτι». Σε αυτές ευχαριστεί:
1. Την Αστυνομική Διεύθυνση Δ. Αττικής για τα μέτρα τάξης του αγώνα Αιγάλεω - Ηρακλής, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.
2. Την ΠΑΕ Αιγάλεω για την άψογη φιλοξενία της ομάδας του Ηρακλή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






