Stoiximan Super League

Θέλει Σπυρόπουλο και… Άντζα!

Προτεραιότητα στην ενίσχυσή του από την ελληνική αγορά φαίνεται να δίνει ο Ολυμπιακός. Θέμα χρόνου η πρόταση στον Πανιώνιο για τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος φέρεται να προτιμά τους «ερυθρόλευκους» από την προοπτική του εξωτερικού. Φήμες για προσπάθεια του Τάκη Λεμονή να φέρει πίσω τον Παρασκευά Άντζα. «Όχι» της ΤΣΣΚΑ στον Ολυμπιακό για Ντούντου το καλοκαίρι, αλλά το συζητά για τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με ρωσική εφημερίδα. με Ρεάλ ο Σαβιόλα, όπως αναφέρει η «Marca». «Διψάω για μπάλα και διακρίσεις με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Ριβάλντο. Ευκαιρίες σε παίκτες με μικρή συμμετοχή δίνει ο προπονητής των πρωταθλητών στα δύο τελευταία ματς. Μπούτινα, Νε και Μενδρινός χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

Προτεραιότητα στην ενίσχυσή του από την ελληνική αγορά φαίνεται να δίνει ο Ολυμπιακός. Θέμα χρόνου η πρόταση στον Πανιώνιο για τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος φέρεται να προτιμά τους «ερυθρόλευκους» από την προοπτική του εξωτερικού. Φήμες για προσπάθεια του Τάκη Λεμονή να φέρει πίσω τον Παρασκευά Άντζα. «Όχι» της ΤΣΣΚΑ στον Ολυμπιακό για Ντούντου το καλοκαίρι, αλλά το συζητά για τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με ρωσική εφημερίδα. Συμφώνησε με Ρεάλ ο Σαβιόλα, όπως αναφέρει η «Marca». «Διψάω για μπάλα και διακρίσεις με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Ριβάλντο. Ευκαιρίες σε παίκτες με μικρή συμμετοχή δίνει ο προπονητής των πρωταθλητών στα δύο τελευταία ματς. Μπούτινα, Νε και Μενδρινός χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

Τον θέλουν και τους θέλει

Ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι ο υπ’αριθμόν ένα στόχος για τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον από την ελληνική αγορά. Επίσημη κρούση στον Πανιώνιο δεν έχει γίνει ακόμη για τον 23χρονο αριστερό μπακ, αλλά αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να επιθυμεί διακαώς την πραγματοποίηση της μεταγραφής στους «ερυθρόλευκους», τους οποίους και προτιμά από πιθανή μετακίνηση στο εξωτερικό. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, διατηρεί άριστες σχέσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχει δηλώσει πως το συζητά για την παραχώρηση του παίκτη, με τα ανάλογα ανταλλάγματα.

«Ψήνει» τον Άντζα

Θέμα επιστροφής του Παρασκευά Άντζα στον Ολυμπιακό έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Ο έμπειρος αμυντικός, εκ των κορυφαίων στο φετινό πρωτάθλημα, είχε βρεθεί πέρυσι μία ανάσα από την επιστροφή στο λιμάνι, ωστόσο την ύστατη στιγμή αποφάσισε να παραμείνει στην Ξάνθη, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του. Η παρουσία όμως του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού φαίνεται πως αναθερμαίνει το ενδιαφέρον από πλευράς «ερυθρολεύκων», αφού οι δύο άνδρες διατηρούν καλές σχέσεις από τη συνεργασία τους στους πρωταθλητές, αλλά και στην Ξάνθη φέτος έως τον Δεκέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Άντζα με τη Skoda Ξάνθη δεν αποτελεί εμπόδιο, αφού βάσει της συμφωνίας των δύο ομάδων, ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει στον Πειραιά χωρίς αντάλλαγμα, αρκεί φυσικά να το θέλει και ο ίδιος. Αυτό είναι και το κλειδί της υπόθεσης, αφού ναι μεν ο Άντζας θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στο Champions League και να διεκδικήσει τίτλους, ωστόσο η παρουσία του στον Ολυμπιακό συνοδεύεται από πίεση, που ο ίδιος δεν επιθυμεί. Για τον Άντζα λέγεται πως υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός.

Ντούντου για Δεκέμβριο;

Δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας «Sports Daily» αναφέρει πως ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εβγκένι Γκίνερ, απάντησε αρνητικά στον Σωκράτη Κόκκαλη για την παραχώρηση του Ντούντου κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά άφησε το ενδεχόμενο πώλησης του διεθνούς Βραζιλιάνου μέσου στους «ερυθρόλευκους» τον Δεκέμβριο, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Ρωσίας, αλλά και η φάση των ομίλων του Champions League. Πάντως, θεωρείται απίθανο, αν ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στη θέση του κεντρικού χαφ, να περιμένει τον Ντούντου ως τον Δεκέμβριο. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στο τέλος της χρονιάς για τον Ντούντου αναμένεται να κινηθούν και η Αϊντχόφεν, Μπάγερν Μονάχου, Ιντερ και Φιορεντίνα, αλλά ο μάνατζερ του παίκτη, Χένρικ Χόπενγουορθ, δήλωσε πως «εκτός από τον Ολυμπιακό, καμία από τις παραπάνω ομάδες δεν έχει δραστηριοποιηθεί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου».

Ριβάλντο: «Διψάω ακόμη για μπάλα και διακρίσεις»

Αποθεώθηκε ο Ριβάλντο στη Γερμανία, όπου έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση της Puma. «Διψάω ακόμη για ποδόσφαιρο και διακρίσεις με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα, αφού αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω πολλά. Έχω μεγάλη όρεξη για να παίξω ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν», δήλωσε ο Βραζιλιάνος σταρ.

Για όλα… πλην των αγωνιστικών

Η χθεσινή παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για δεύτερη φορά την τρέχουσα εβδομάδα είχε να κάνει με τα πάντα, εκτός από τα αγωνιστικά θέματα. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν αυτός της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που μάλλον θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου. Ο Ολυμπιακός δεν θα ζητήσει τελικά αλλαγή της έδρας του αγώνα με τον Ιωνικό. Θα υπάρξουν διάφορα χάπενινγκ και μουσικές εκδηλώσεις στο Καραϊσκάκη, από το πρωί της 13ης Μαΐου και μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, η ομάδα θα πάει στο γήπεδό της για να γιορτάσουν μαζί παίκτες και φίλαθλοι

Παράλληλα, αποφασίστηκε πως καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει ο Γιάννης Μώραλης, μέχρι πρότινος υπεύθυνος για τους συνδέσμους. Επίσης συζητήθηκε και το θέμα των νέων εισιτηρίων διαρκείας, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 15 Ιουνίου και θα έχουν μονοετή διάρκεια. Θα υπάρξει μία μικρή αύξηση στην τιμή ορισμένων και πλέον δεν θα υπάρχουν συνδεσμιακά διαρκείας. Τέλος, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό τα έργα στο «Καραϊσκάκη» για την ασφάλεια και προστασία των θεατών και της ομάδας.

Η ώρα των ευκαιριών

Η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου επιτρέπει στον Τάκη Λεμονή να δώσει ευκαιρίες στους παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής στα δύο τελευταία ματς της σεζόν, αρχής γενομένης από αυτό της προσεχούς Κυριακής απέναντι στο Αιγάλεω. Ο προπονητής των πρωταθλητών σκέφτεται να ξεκινήσει τον Τόμισλαβ Μπούτινα, αντί του Αντώνη Νικοπολίδη (ο Κροάτης δεν έχει ούτε μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα), ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Μενδρινός και Νε.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Τάκης Λεμονής μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την κατάκτηση του τίτλου. «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου. Μπορεί το πρωτάθλημα να μην πανηγυρίστηκε πολύ την Κυριακή, όμως αυτά μένουν σε έναν ποδοσφαιριστή. Οι τίτλοι μένουν», τόνισε.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου επέστρεψε χθες στην Αθήνα μετά την πετυχημένη αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε στην Ολλανδία. Ο Κύπριος φορ θα περάσει αύριο από του Ρέντη, ενώ η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε έξι εβδομάδες. Ο Ταραλίδης συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση ο Τοροσίδης, ο οποίος θα υποβληθεί σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε επέμβαση στις αμυγδαλές. Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 18:00.

Συγχαρητήρια Μπλάτερ και Ρεχάγκελ για τον τίτλο

Ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, έστειλε χθες συγχαρητήρια επιστολή στον Σωκράτη Κόκκαλη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ σε ανάλογη κίνηση προχώρησαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Οτο Ρεχάγκελ και ο βοηθός του, Γιάννης Τοπαλίδης.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x