Ολοκληρώθηκε η προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Η ομάδα της Θράκης θα έχει πολλές απουσίες στην σύνθεση της. Στόχος της ομάδα του Νίκου Κεχαγιά είναι η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος με σκοπό το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Στην προσπάθεια αυτή ο Νίκος Κεχαγιάς πέρα από τον αντίπαλο που στις τελευταίες του συναντήσεις εμφανίζεται παραγωγικός στην επίθεση, έχει να αντιμετωπίσει και απουσίες λόγω τιμωριών ή τραυματισμών. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Λαμπριάκος, Κοντοδήμος και Ζουέλα. Οι δύο τελευταίοι πάντως θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή σε αντίθεση με τον Σταύρο Λαμπριάκο. Επίσης στην αποστολή συμμετέχουν και οι νεαροί Μπάμπης Προβατίδης (Νο3) και Παντελής Ριζογιάννης (Νο 42).
Αναλυτικά η αποστολή, που απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές, έχει ως εξής: Γκσπούρνιγκ, Μάλαρζ, Παπαδημητρίου, Άντζας, Κνάκαλ, Μαχράτζε, Φλίσκας, Μεσσέρα, Γαρπόζης, Κιντάνα, Κωστούλας, Γκαρσία, Ντελγκάδο, Μπαικαρά, Βρύζας, Καζάκης Προβατίδης και Ριζογιάννης.
Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






