Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαια τους τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του «Δικεφάλου του Βορρά», οι βραζιλιάνοι Μπαιάνο και Άλαν. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται από την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη και προπονούνται κανονικά με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ θα αγωνιστούν και στο φιλικό της ομάδας με αντίπαλο την Εθνική ελπίδων, το απόγευμα της Τρίτης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Επίσης, άλλα δυο φιλικά είναι στο πρόγραμμα του «Δικεφάλου», το ένα στις 25 Μαΐου με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης και το δεύτερο στις 29 του ίδιου μήνα ενάντια στον Πανσερραϊκό.
Δεν αποχωρεί ο Τόργκελε
Τέλος, αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, εμφανίζεται ο Σάντορ Τόργκελε. Ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός, αρνήθηκε την πρόταση του Κούλη Αποστολίδη, για να βρεί νέα ομάδα ενώ τόνισε πως αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν θα φύγει από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2009.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






