Ο Πάβελ Κόβατς είναι ο εκλεκτός του Ράινερ Μάουρερ για την αντικατάσταση του Μιχάλη Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ, από τη στιγμή που ο νεαρός τερματοφύλακας ανέθεσε σε μάνατζερ να του βρει ομάδα στο εξωτερικό. Ο 33χρονος Σλοβάκος γκολκίπερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Κρητικούς.
Στο μεταξύ, δύο ακόμη προτάσεις για την απόκτηση του Ζντράβκο Πόποβιτς, πέρα από αυτή του ΟΦΗ, αποκάλυψε ότι έχει ο μάνατζερ του Κροάτη επιθετικού Τσέντο Γκόσπιτς με δηλώσεις του στη «SportDay». «Υπάρχουν προτάσεις από μια γαλλική ομάδα και μία αυστριακή, οι οποίες προσφέρουν υψηλότερες απολαβές από τον ΟΦΗ. Ο Ζντράβκο θα τις εξετάσει και τις επόμενες πέντε ημέρες θα αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του», τόνισε, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του έχει εντυπωσιαστεί από όσα είδε στον ΟΦΗ. «Θα αποφασίσει πάνω απ' όλα με το συναίσθημα. Εντυπωσιάστηκε το διάστημα που βρέθηκε στην Κρήτη και έχει συμφωνήσει σε πρώτο επίπεδο. Ωστόσο, είναι δική του η απόφαση». Οι διοικούντες τον ΟΦΗ δεν ανησυχούν από τη στιγμή που ο παίκτης έχει δώσει το λόγο του πως θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.
Τα βρήκε με Ρουμπάκη
Σε συμφωνία με τον Μανώλη Ρουμπάκη ήρθε η διοίκηση του ΟΦΗ και έτσι τη Δευτέρα ο έμπειρος αμυντικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. «Συνεχίζω στην ομάδα. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες να συζητήσουμε τη Δευτέρα και να υπογράψω», δήλωσε ο 28χρονος άσος,
Εξάλλου, χθες ενημερώθηκαν από τον Ράινερ Μάουρερ οι Τσίπεφ, Εντνίλσον, και Γκονζάλες πως θα αποχωρήσουν από την ομάδα, ενώ ο Μπελεβώνης λόγω προσωπικού προβλήματος θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αγρίνιο, για να αγωνιστεί στον Παναιτωλικό.
Προς αποχώρηση οδεύει και ο Νταμιάο Ουέλινγκτον, αφού ο προπονητής της Μπράγκα (όπου και ανήκει), Ζόρζε Κόστα, τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός εκ των Ηλία Κώτσιου και Γιάννη Ψωμά για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






