Μπορεί ο Σενεγαλέζος άσος, Νταμέ Εντογιέ να βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, η τωρινή ομάδα του όμως, Ακαντέμικα, έχει σκοπό να μπλοκάρει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό καθώς θα κινηθεί για την μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς όμως να έχει ελπίδες να δικαιωθεί σε περίπτωση που ο παίκτης ακολουθήσει την δικαστική οδό. Διαβάστε τι δηλώνουν στη Sportday για τον Νταμέ, οι Κατσουράνης και Καραγκούνης. Ακολουθεί και δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα. «Ματιές» στις ευρωπαϊκές αγορές αλλα και της Λατινικής Αμερικής ρίχνουν στο «τριφύλλι». Προς την πόρτα της εξόδου ο Άντριτς. Το ενδιαφέρον για Χριστοδουλόπουλο… παραμένει «ενδιαφέρον». Δεν υπάρχει θέμα Παντιάνι. Μπίσκαν: «Απαράδεκτη χρονιά».
Μπλόκο της Ακαντέμικα!
Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως η τωρινή ομάδα του Εντογιέ, Ακαντέμικα, θα κινηθεί για να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως πλέον δεν ισχύουν οι μονομερείς ανανεώσεις με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Λουτσιάν Σανμαρντεάν. Και να επιμείνει λοιπόν η ομάδα του ο Εντογιέ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ποδοσφαιριστής θα δικαιωθεί. Όπως και να ‘χει μέσα σε ένα μήνα το θέμα αναμένεται να έχει κλείσει οριστικά(θετικά). Βέβαια υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο η Ακαντέμικα τελικά να του δώσει την ελευθέρας και τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η απόκτηση του.
** Ο Σενεγαλέζος άσος βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 350.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εντογιέ είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό εδώ και δύο μήνες, ωστόσο κατόπιν συνεννόησης με τον ποδοσφαιριστή, δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό.
Ρίχνει ματιές και εκτός Ευρώπης
Απέκτησε(;) Πορτογάλο προπονητή, η πρώτη του μεταγραφή ήταν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται λοιπόν και το δεύτερο χτύπημα να προέρχεται από την εν λόγω χώρα. Οι «πράσινοι» πάντα σε συνεργασία των Βέλιτς και Πεσέιρο συνεχίζουν το «ψάξιμο» και δεν αποκλείεται εντός 15 ημερών να ξέρουμε και το όνομα του νέου αποκτήματος. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως στην Παιανία έχουν επαφές και με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες(άγνωστο ποιες), καθώς και στην Λατινική Αμερική, με την χώρα της Αργεντινής να είναι ίσως ο νέος προορισμός στο επόμενο μεταγραφικό ταξίδι ανθρώπου της διοίκησης.
Τι γίνεται με Μπίσκαν-Μπόβιο
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και με τους παίκτες του υπάρχοντος δυναμικού. Ο Μπόβιο αναμένεται να απαντήσει αύριο αρνητικά στην πρόταση 550.000 ευρώ (αντί 900.000 που έπαιρνε φέτος), ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις με τον Ιγκόρ Μπίσκαν, στον οποίο θα προταθεί επίσης να ανανεώσει με μείωση αποδοχών. Ο Κροάτης μέσος πάντως είναι πολύ πιθανό να πει το «ναι» και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.
Κανένα νέο για Χριστοδουλόπουλο
Μπορεί να έχει γραφτεί ουκ ολίγες φορές στον ελληνικό τύπο ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη με την περίπτωση του. Το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» είναι υπαρκτό, χωρίς όμως να έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση, κάτι που ίσως να μην γίνει, την στιγμή που τον παίκτη φαίνεται να διεκδικεί και ο Ολυμπιακός.
Ουδέν θέμα με Παντιάνι!
Ακόμη ένα όνομα ποδοσφαιριστή που φέρεται να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό βγήκε στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Βάλτερ Παντιάνι της Εσπανιόλ. Εκτός του ότι σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι οι «πράσινοι» φέτος δεν θα κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή-«ονόματος», το γεγονός ότι ο Ουρουγουανός άσος πραγματοποιεί μια εκπληκτική χρονιά στη Primera Division, έχοντας πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του που έφτασε και στο τελικό του UEFA, καθιστά αδύνατη μια τέτοια μεταγραφή. Αν αναλογιστεί κανείς τι προτάσεις μπορεί να έχει ο Παντιάνι(πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα τον ήθελαν) αν αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα του, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως ο Ουρουγουανός δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πάντως και από την πλευρά του Παναθηναϊκού διαψεύδουν την είδηση.
Φεύγει ο Άντριτς
Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Σρνταν Άντριτς μιλώντας σε κροατική εφημερίδα. «Θα φύγω από τον Παναθηναϊκό. Δεν έπαιξα καθόλου τη φετινή χρονιά και είναι σίγουρο ότι θα φύγω. Θέλω να γυρίσω στη Χάιντουκ, που ενδιαφέρεται για μένα και μου έχει κάνει πρόταση», δήλωσε ο Κροάτης μέσος. Πάντως ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως ο ποδοσφαιριστής δε υπολογιζόταν για τη νέα χρονιά. Το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις.
*Χωρίς τους διεθνείς Αντρέας Ίβανσιτς, Σωτήρη Νίνη και Νασίφ Μόρις, αλλά και τον Ιγκόρ Μπίσκαν, ο οποίος πήρε άδεια έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ατομικά προπονήθηκαν οι Βίκτορ Σάντσεθ, Θανάσης Τσίγκας και Φίλιππος Δάρλας.
Μπίσκαν: «Απαράδεκτη χρονιά».
Ο Ιγκόρ Μπίσκαν σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ με αφορμή τον τελικό του Champions League μίλησε για την πρώην του ομάδα, καθώς και για τον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί απόσπασμα των δηλώσεών του.
«Περνάω καλά στην Αθήνα. Είναι μια διαφορετική χώρα με διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί μ' αυτό στην Αγγλία, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και πέρασα δύο ωραία χρόνια από τότε που έφυγα από το Άνφιλντ. Για να είμαι ειλικρινής η φετινή ήταν μια φτωχή χρονιά, επειδή δεν κερδίσαμε κάποιο τρόπαιο και αυτό είναι απαράδεκτο. Παίξαμε μέτριο ποδόσφαιρο και στις αρχές του μήνα χάσαμε και στον τελικό του Κυπέλλου από μια ομάδα υποδεέστερη. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έπαιζα αρκετά, αλλά στη συνέχεια πέρασα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο, εξαιτίας μια αρρώστιας. Από κει και πέρα είχα και άλλα προβλήματα τραυματισμών, ενώ αλλάξαμε και τρεις προπονητές κατά τη διάρκεια της σεζόν», τόνισε ο Κροάτης άσος.
Λευτέρης Καραγιάννης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






