Τους παίκτες που καλούνται στην Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες με Αζερμπαϊτζάν και Κροατία για την προημιτελική φάση του Euro 2008 U-21, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στέλιος Αποσπόρης. Η πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις, αυτή με το Αζερμπαϊτζάν, θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 16.45 στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει την Τρίτη για το Ζάγκρεμπ, όπου την Τετάρτη 6/6 στις 17.30, ώρα Ελλάδος, θα αντιμετωπίσει την Κροατία.
Οι ‘εκλεκτοί’ του Αποσπόρη είναι οι εξής: Χρήστος Αραβίδης (Πανιώνιος), Αντώνης Πετρόπουλος (Αιγάλεω), Θεόδωρος Κουμπαρούλης (Αιγάλεω), Γιάννης Μανιάτης (Πανιώνιος), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ΠΑΟΚ), Γρηγόρης Μάκος (Πανιώνιος), Σάββας Τσάμπουρης (Χαϊδάρι), Στέλιος Ηλιάδης (ΠΑΟΚ), Θεόδωρος Τριποτσέρης (Ανόρθωση), Χουσεΐν Μουμίν (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κοιλιάρας (Εργοτέλης), Χαράλαμπος Ταμπάσης (Πανιώνιος), Στέφανος Σιόντης (Εθνικός Αστέρας), Αλέξανδρος Κασμερίδης (ΟΦΗ), Σωτήρης Μπαλάφας (ΠΑΟΚ), Γιώργος Τζαβέλλας (Κέρκυρα), Παναγιώτης Κονέ (ΑΕΚ), Βασίλειος Πλουσής (ΟΦΗ), Φώτης Καραγκιολίδης (Ατρόμητος), Λεωνίδας Κυβελίδης (Χαϊδάρι), Γιώργος Γκαλίτσιος (Λάρισα).
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέλιος Αποσπόρης, δήλωσε: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τα παιχνίδια με το Αζερμπαϊτζάν και την Κροατία και είμαι ικανοποιημένος γιατί η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Οι παίκτες έδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα και πάθος για διάκριση στη διοργάνωση. Ενα καλό ξεκίνημα σίγουρα θα τονώσει τη ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Θεωρώ ότι η Ελλάδα, η Ιταλία και η Κροατία είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου και θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την πρόκριση στην επόμενη φάση».
Η αποστολή της εθνικής Ελπίδων θα συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο ‘Ακροπόλ’ την Τετάρτη 30/5 στις 12 το μεσημέρι και το πρόγραμμα των προπονήσεων που θα γίνουν είναι το ακόλουθο: 30/5 και ώρα 17:30 στον Αγιο Κοσμά, 31/5 και ώρα 18:30 στον Αγιο Κοσμά, 1/6 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, 3/6 και ώρα 10:30 στον Αγιο Κοσμά, 4/6 και ώρα 19:00 (Ελλάδος) στο Ζάπρεσιτς, 5/6 και ώρα 18:00 (Ελλάδος) στο γήπεδο της FC Inter.
Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






