Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: «Κιτρινόμαυρος» ο Πρίττας!

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Σάκης Πρίττας όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.Ο πρώην μέσος του Ηρακλή είχε μιλήσει με τους διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» και στο παρελθόν, ωστόσο σήμερα (Τετάρτη 20/Ιουνίου) τελείωσε και τυπικά η μεταγραφή του. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν πλέον για να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Τόνι Κάλβο στον Άρη. Για τρία χρόνια αναμένεται να υπογράψει ο 20χρονος Ισπανός. Επανεξετάζεται η περίπτωση του Νίκου Ζαπρόπουλου που αρέσει αρκετά στους «κιτρινόμαυρους». «Ο μάνατζερ μου, μου είπε ότι την επόμενη χρονιά θα αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα», τόνισε με δηλώσεις του στα ισπανική ΜΜΕ ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος που ως γνωστό αποτελούσε το μεγάλο όνειρο των Θεσσαλονικέων. Εργοτάξιο θυμίζει τις τελευταίες μέρες το «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο θα παρουσιαστεί αρκετά βελτιωμένο την επόμενη χρονιά.

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Σάκης Πρίττας όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.Ο πρώην μέσος του Ηρακλή είχε μιλήσει με τους διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» και στο παρελθόν, ωστόσο σήμερα (Τετάρτη 20/Ιουνίου) τελείωσε και τυπικά η μεταγραφή του. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν πλέον για να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Τόνι Κάλβο στον Άρη. Για τρία χρόνια αναμένεται να υπογράψει ο 20χρονος Ισπανός. Επανεξετάζεται η περίπτωση του Νίκου Ζαπρόπουλου που αρέσει αρκετά στους «κιτρινόμαυρους». «Ο μάνατζερ μου, μου είπε ότι την επόμενη χρονιά θα αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα», τόνισε με δηλώσεις του στα ισπανική ΜΜΕ ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος που ως γνωστό αποτελούσε το μεγάλο όνειρο των Θεσσαλονικέων. Εργοτάξιο θυμίζει τις τελευταίες μέρες το «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο θα παρουσιαστεί αρκετά βελτιωμένο την επόμενη χρονιά.

Συμφώνησε ο Πρίττας!

Από την στιγμή που ο Σάκης Πρίττας δεν δέχτηκε τον διακανονισμό που του προτάθηκε από τον Ηρακλή όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο έμπειρος μέσος συμφώνησε με τον Άρη και θα φοράει τα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ως γνωστό ο πρώην άσος του «Γηραιού» είχε έρθει σε επαφή εδώ και αρκετό καιρό με τον Λάμπρο Σκόρδα ο οποίος του είχε καταθέσει την πρόταση του που ήταν άκρως δελεαστική.

Σήμερα λοιπόν (20/Ιουνίου), ο Πρίττας υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη κάτι που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά από τους «κιτρινόμαυρους». Αναμφίβολα ο πρώην άσος του Ηρακλή θα δώσει αρκετή ποιότητα στο κέντρο των Θεσσαλονικέων και σίγουρα θα βοηθήσει με την εμπειρία του την νέα του ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, όσο και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Σάκη Πρίττα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Πρίττας γεννήθηκε στις 9.1.1979, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας το 1997 στη Γ΄εθνική, όπου είχε 23 συμμετοχές και 7 γκολ. Το 1991 πήγε στην Ξάνθη, όπου σε έξι αγωνιστικές περιόδους είχε 148 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με 10 γκολ. Την περίοδο 2005-06 μεταγράφηκε στον Ηρακλή όπου αγωνιζόταν μέχρι φέτος. Στον Ηρακλή είχε 44 συμμετοχές με 3 γκολ.»

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συμφώνησα με τη διοίκηση του Αρη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία, να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και να πιάσουμε δουλειά στο γήπεδο. Στόχος μου είναι να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάθε φορά πρέπει να κάνεις ένα βήμα παραπάνω από εκεί που βρίσκεσαι και φυσικά να στοχεύεις τίτλους», τόνισε στο site του Άρη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Πρίττας.

Έρχεται ο Κάλβο…

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Τόνι Κάλβο. Ο 20χρονος Ισπανός μέσος, από την στιγμή που ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ότι δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα, τους έκανε σαφές πως επιθυμεί να αποχωρήσει για να αγωνιστεί σε ένα πιο υψηλό επίπεδο.

Κάπως έτσι λοιπόν άνοιξε ο δρόμος για να ντυθεί ο Κάλβο στα «κιτρινόμαυρα». Ο νεαρός άσος των «μπλαουγκράνα» έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια τριών χρόνων.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να πάρει ένα ποσό από τον Άρη για την παραχώρηση του 20χρονου Ισπανού, το οποίο πάντως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Όσο αφορά την περίπτωση του Νίκου Ζαπρόπουλου, ο έμπειρος αμυντικός αρέσει αρκετά στους «κιτρινόμαυρους» και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γνωρίζουμε εάν ο Άρης θα μπει δυνατά για την απόκτηση του πρώην αμυντικού του Εργοτέλη.

Το όνειρο απομακρύνεται

Μπορεί οι άνθρωποι του Άρη να έλεγαν τις προηγούμενες μέρες ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει στην περίπτωση του Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα με δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ, έκανε σαφές πως θα αγωνίζεται την νέα χρονιά στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. «Όταν επιστρέψω στην Ισπανία θα πάρω την ισπανική υπηκοότητα και θα είμαι πλέον κοινοτικός. Ο μάνατζερ μου, μου είπε ότι την επόμενη χρονιά θα παίζω με την πρώτη ομάδα και θα έχω την δυνατότητα να είμαι μαζί με τους Ροναλντίνιο, Μέσι και Μάρκεζ», τόνισε μεταξύ άλλων.

Εργοτάξιο το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Εργοτάξιο θυμίζει τις τελευταίες μέρες το «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι άνθρωποι του Άρη κάνουν ότι μπορούν για να ανασκευαστούν και να εκσυγχρονιστούν όλο το γήπεδο. Αλλαγές θα υπάρξουν πολλές ενώ μεταξύ άλλων θα τοποθετηθούν σε κάθε σουίτα ειδικοί υαλοπίνακες ασφαλείας χωρίς αλουμίνια ώστε να υπάρχει ορατότητα σε όλο τον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα υπάρχει πλέον πόρτα σε κάθε σουίτα και έξοδος στον εξώστη για τους ιδιοκτήτες.

Επίσης τα έργα ξεκίνησαν και στον αγωνιστικό χώρο, όπου το ειδικό μηχάνημα laser, εντόπισε τις υψομετρικές διαφορές, τις κοιλότητες και τις λακούβες και άρχισε την επιδιόρθωση. Τέλος μετά από αρκετά χρόνια έρευνας, η ΠΑΕ Αρης συμφώνησε με τη γερμανική εταιρία Leurocom για την αγορά ηλεκτρονικού φωτεινού πίνακα υψηλής ευκρίνειας 50 τετραγωνικών μέτρων

Όλα καλά με Αβραάμ

Με απόλυτη επιτυχία εγχειρίστηκε την Τετάρτη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς ενώ θα ξεκινήσει προπονήσεις με χαλαρό τρέξιμο σε 15-20 μέρες.

Νίκος Τζαλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x