Stoiximan Super League

Στον πάγκο των Ιωαννίνων ο Μίχος

Ο Πέτρος Μίχος είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από την απομάκρυνση του Ζόραν Σμιλέφσκι και από την Πέμπτη αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα.

Ο Πέτρος Μίχος είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από την απομάκρυνση του Ζόραν Σμιλέφσκι και από την Πέμπτη αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της ομάδας των Ιωαννίνων, Αλέξη Κούγια, και την Τετάρτη θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα για την 20η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον Παύλο Μελά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ:

"Το Τ.Α.Π. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κου Πέτρου Μίχου για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο κ. Μίχος θα είναι στα Γιάννινα το πρωί της Τετάρτης 23-2-2005 (αύριο) μαζί με τον πρόεδρο κ. Αλέξη Κούγια και θα παρακολουθήσει τον αγώνα του Π.Α.Σ. με τον Παύλο Μελά. Ο νέος προπονητής θα εγκατασταθεί οικογενειακώς απο αύριο στα Γιάννινα και θα αναλάβει τα καθήκοντά του μετά το παιχνίδι.
Κόουτς του Π.Α.Σ. μέχρι και την Τετάρτη θα είναι ο κ. Γιώργος Λαδιάς που θα κοουτσάρει και την ομάδα στο παιχνίδι με τον Παύλο Μελά.

Εκ του Δ.Σ. του Τ.Α.Π. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ"


«Βράζουν» για την απουσία ασθενοφόρου στη Βέροια

Οι διοικούντες το ΤΑΠ ΠΑΣ Γιάννινα, με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Δευτέρα, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την απουσία ασθενοφόρου από το γήπεδο της Βέροιας, που παρ’ ολίγον να στοιχίσει τη ζωή του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Θοδωρή Παλιάγκα.
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, σε διεκδίκηση της μπάλας με τον παίκτη της Βέροιας, Αμαφούλε, δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο και έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, όπου παρέμεινε για οκτώ περίπου λεπτά, «παγώνοντας» τους θεατές του αγώνα. Παρά τις εκκλήσεις από τα μεγάφωνα, το ασθενοφόρο δεν φάνηκε ποτέ, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας των Ιωαννίνων αναγκάστηκαν να παραβιάσουν τα κιγκλιδώματα ώστε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο μια γιατρός που παρακολουθούσε την αναμέτρηση.
Ο Παλιάγκας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με περιπολικό, ενώ η παρουσία της γιατρού, αποδείχθηκε σωτήρια για τη ζωή του παίκτη, ο οποίος ανέκτησε τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. Η διάγνωση των γιατρών, ήταν κάταγμα στον αυχένα, ενώ μετά την παρέλευση του 24ωρου, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων για περίθαλψη.

Εκδρομή στη Λαμία

Ο στόχος της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική κατηγορία, και όπως πάντα οι πολυπληθείς φίλοι της οργανώνουν εκδρομές για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής, στη Λαμία, κόντρα στην τοπική ομάδα. «Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Γιάννινα Αθηνών «Los Toros Locos», θα πραγματοποιήσει εκδρομή στη Λαμία την Κυριακή 27/02/2005, για τον εν λόγω αγώνα.
Όπως ανακοινώθηκε, πληροφορίες και εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του συνδέσμου Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος, 7ος όροφος, γραφείο 9. Τα γραφεία θα είναι ανοιχτά Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο 8-10 το βράδυ. Τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι είναι: 6974157815, 6973982255, 6945557564, και φυσικά σε αυτό του συνδέσμου 210 3302107.
Η αναχώρηση θα γίνει όπως πάντα από τα γραφεία του συνδέσμου, νωρίς την Κυριακή το πρωί».


Επιμέλεια: Πανωραία Λουκά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x