Μια μέρα μετά την δήλωση του Τζίγκερ, «Θα πάρουμε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά»… σήμερα έχουμε ένα νέο όνομα στο προσκήνιο που αν έρθει σίγουρα θα κάνει την διαφορά! Ο λόγος για τον διεθνή Γάλλο αμυντικό της Γιουβέντους, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Θέμα ημερών είναι η ολοκλήρωση της τέταρτης μεταγραφής στον Παναθηναϊκό. Έως τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση παίκτη, που πιθανότατα θα αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Θετικά τα μηνύματα από την Ιταλία για τον Τσίγκα. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Summer Camp. «Θα επιστρέψει δυνατός ο Γκονζάλες. Στις αρχές Οκτωβρίου θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί», δήλωσε στη «SportDay» ο γιατρός που τον χειρούργησε στο γόνατο, Αλεχάνδρο Ραναλέτα. Στην Αθήνα από τις 10 Ιουλίου ο 27χρονος Αργεντινός μέσος.
Στέλνουν τον Μπουμσόνγκ οι Ιταλοί
Μια μέρα μετά την δήλωση του Τζίγκερ, «Θα πάρουμε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά»… σήμερα έχουμε ένα νέο όνομα στο προσκήνιο που αν έρθει σίγουρα θα κάνει διαφορά! Ο λόγος για τον διεθνή Γάλλο αμυντικό της Γιουβέντους, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "CorriereDellosport" ο 28χρονος άσος βρίσκεται στους υπο παραχώρηση παίκτες και Παναθηναϊκός και Μπορντό είναι οι δυο ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μπουμσόνγκ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του εξετάζεται.
Το προφίλ του
Όνομα: Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ
Εθνικότητα: Γάλλος
Τόπος γέννησης: Ντουαλά(Καμερούν)
Ομάδα: Γιουβέντους
Λήξη συμβολαίου: – 2010- Ιούνιος
Ύψος – βάρος: 1.90μ 88κ
Διεθνείς συμμ: 21
Νο φανέλας: 18
Η καριέρα του
1997-98 – Χάβρη 1 συμμ –
1998-99 – Χάβρη 18 συμμ 1 γκολ
1999-00 – Χάβρη 23 συμμ -
2000-01 – Οσέρ 32 συμμ -
2001-02 – Οσέρ 34 συμμ 1 γκολ
2002-03 – Οσέρ 33 συ6μμ 1 γκολ
2003-04 – Οσέρ 32 συμμ 1 γκολ
2004-05 – Ρέιντζερς 18 συμμ 2 γκολ
Νιουκάστλ 14 συμμ -
2005-06 – Νιουκάστλ 33 συμμ -
2006-07 – Νιουκάστλ
Γιουβέντους 33 συμμ 2 γκολ
Η γνωστή… μυστικότητα
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κινείται με μυστικότητα στο μεταγραφικό παζάρι και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ξένο κεντρικό αμυντικό, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η τέταρτη μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί έως τη Δευτέρα. Μπορεί ο κόσμος του «τριφυλλιού» να ανησυχεί εύλογα βλέποντας τις μεταγραφικές εκκρεμότητες να είναι πολλές και το χρόνο να περνά, την ώρα που Ολυμπιακός και ΑΕΚ ενισχύονται, ωστόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρουσιάστηκε καθησυχαστικός σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας.
Το πέπλο μυστηρίου στις κινήσεις των «πρασίνων» έχει ως συνέπεια τη… γέννηση σεναρίων από τον διεθνή Τύπο σε καθημερινή σχεδόν βάση. Ο πορτογαλικός Τύπος ανέφερε χθες πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο στόπερ της Μπελενένσες, Νιβάλντο Μπατίστα Σαντάνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Το ίδιο ισχύει και για τον αμυντικό της Μποαβίστα, Ροζάριο (ο οποίος είναι μια ανάσα από τη Μάλαγα). Τέλος, όσον αφορά στον Νίκολας Σάντσεθ, τον 21χρονο αμυντικό της Νουέβα Σικάγο, που αποτελούσε εναλλακτική λύση για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, φαίνεται να καταλήγει στη Βαγιαδολίδ.
Όλα καλά με Τσίγκα
Θετικά είναι τα νέα που έρχονται από την Μπολόνια, για τον Θανάσης Τσίγκα και την πορεία της αποθεραπείας του.
Ο 25χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι η αποθεραπεία εξελίσσεται ικανοποιητικά. Η εκτίμηση ότι θα είναι 100% έτοιμος στην αφετηρία των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν εμπεριέχει πλέον το παραμικρό ρίσκο και ήταν αυτό που χαροποίησε στον μέγιστο βαθμό τον νεαρό επιθετικό του Παναθηναϊκού
Ολοκληρώθηκε το 4ο Summer Camp
Όπως ανακοινώθηκε και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός…
«Mε τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Summer Camp της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τα 180 παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν τα διπλώματα τους από τους Αλέξανδρο Τζόρβα, Μαϊκ Γαλάκο και παράλληλα φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν πολλά αυτόγραφα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς και τα παιδιά που έλαβαν συμμετοχή και στις δύο περιόδους του Camp, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους στην επόμενη διοργάνωση του Camp. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του Summer Camp»
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Τζόρβας δήλωσε για το Summer Camp: «Τα παιδιά πρέπει να απολαύσουν το κλίμα και τους προπονητές. Είναι πολυ σπουδαίο πράγμα να μαθαίνουν από τόσο σημαντικούς προπονητές, πράγματα για το ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του μπορεί να ξεχωρίσει αρκετά από τα παιδιά. Να προχωρήσουν στις ακαδημίες και με σκληρή δουλειά να πάνε πιο ψηλά, ακόμα και στην πρώτη ομάδα. Χρειαζόμαστε τα νέα παιδιά. Βλέπουν πολλούς παίκτες και παλαίμαχους εδώ και φεύγουν γεμάτα αγάπη για τον σύλλογο από την Παιανία»
Αισιοδοξία για Έκι
Αντίστροφα μετρά για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους ο Έκι Γκονζάλες. Όπως αποκάλυψε στη «SportDay» ο γιατρός που εγχείρησε τον Αργεντινό μέσο στις 28 Φεβρουαρίου, ο Αλεχάντρο Ραναλέτα, ο 27χρονος άσος είναι σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και παρουσιάζεται σίγουρος ότι θα γυρίσει δυνατός στα γήπεδα. Ο Αργεντινός χειρουργός τόνισε επίσης ότι η αποθεραπεία του Γκονζάλες βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο.
«Η αποθεραπεία προχωράει τέλεια. Πάρα πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή ο Έκι κάνει κινησιολογία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Σε περίπου ένα μήνα θα μπορεί να δουλέψει στο γήπεδο. Σε είκοσι μέρες περίπου ταξιδεύει για την Ελλάδα και εκεί θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία του. Δεν θα επιστρέψει ξανά στην Αργεντινή. Θα μιλήσω με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και θα τους ενημερώσω για την κατάσταση, ώστε να δούμε στη συνέχεια το πρόγραμμα της αποθεραπείας που θα ακολουθήσει στην Ελλάδα», δήλωσε ο Αλεχάνδρο Ραναλέτα και συμπλήρωσε:
«Θεωρώ ότι στις αρχές Οκτωβρίου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά. Δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει για να παίξει. Είναι πολύ ήρεμος και ακολουθεί σωστά την αποθεραπεία του, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει έτοιμος. Δεν φοβάται μήπως τραυματιστεί ξανά. Είναι σίγουρος ότι με την αποθεραπεία που ακολουθεί θα επιστρέψει δυνατός και θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό».
Λευτέρης Καραγιάννης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






