Stoiximan Super League

ΑΕΛ: Για προετοιμασία στο Καρπενήσι

Για το Καρπενήσι αναχωρεί σήμερα (10/7) το μεσημέρι η αποστολή της Λάρισας, όπου και θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Οι «βυσσινί» έκαναν το πρωί την τελευταία τους προπόνηση επί Λαρισινού εδάφους και πλέον μπαίνουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουλίου. Η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου θα προπονείται δύο φορές ημερησίως, μία το πρωί και μία το απόγευμα, πλην του Σαββάτου, που θα υπάρχει μόνο πρωινή προπόνηση.

Για το Καρπενήσι αναχωρεί σήμερα (10/7) το μεσημέρι η αποστολή της Λάρισας, όπου και θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Οι «βυσσινί» έκαναν το πρωί την τελευταία τους προπόνηση επί Λαρισινού εδάφους και πλέον μπαίνουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουλίου. Η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου θα προπονείται δύο φορές ημερησίως, μία το πρωί και μία το απόγευμα, πλην του Σαββάτου, που θα υπάρχει μόνο πρωινή προπόνηση.

Μετά την δεκαήμερη παραμονή στο Καρπενήσι, η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα επιστρέψει στη Λάρισα, για να αναχωρήσει λίγο αργότερα για την Ιταλία και συγκεκριμένα την πόλη Μπολζάνο, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας (25 Ιουλίου με 7 Αυγούστου) κατά τη διάρκεια του οποίου οι «βυσσινί» θα αναμετρηθούν με ισχυρούς αντιπάλους, όπως η Φιορεντίνα, η Τορίνο και η Μάντοβα.

Παρουσίες και απουσίες….

Το παρών στην προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να δώσουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αλεξάνδρου, Βενετίδης, Βεργώνης, Γκαλίτσιος, Γκίκας, Γκούγκα, Καλαντζής, Κατσιαρός, Κοτσόλης, Κόζλεϊ, Κηπουρός, Κυριακίδης, Κώτσιος, Μάγγος, Μακρής, Μπαλής, Μπαχράμης, Νταμπίζας, Κλέιτον, Φέρστερ, Φωτάκης, Χατζηλιόντας και Χριστόπουλος.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Αντώνη Πούτα, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των «βυσσινί», καθώς θα μεταβεί στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις. Επιπλέον, ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Ανδρέα Λαμπρόπουλο που προετοιμάζονται με την εθνικής Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της Αυστρίας.

Μεταγραφών συνέχεια…

Δύο νέοι παίκτες που βρίσκονται υπό δοκιμή θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι και εάν ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας. Πρόκειται για τους Ισπανούς Ματίας Ιγκλέσιας και Τόνι Μουνιόθ, οι οποίοι αγωνίζονταν στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μαγιόρκας αντίστοιχα.

Ο Μουνιόθ είναι 23χρονών και είναι καθαρόαιμος φορ. Τη σεζόν 2005-06 κάθισε στον πάγκο της πρώτης ομάδας σε αρκετές αναμετρήσεις και μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπήκε ως αλλαγή στο 82ο λεπτό στον αγώνα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ με τη δεύτερη ομάδα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ εκείνη τη περίοδο. Από την άλλη μεριά, ο Ιγκλέσιας(22), αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Την περυσινή σεζόν προωθήθηκε στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο από την τρίτη όπου βρισκόταν.

Λυράκης: «Πιο ακριβός ο Σαρμιέντο από τον Μάριτς»

Ανοιχτά παραμένουν και άλλα μεταγραφικά μέτωπα, με τον Μαρσέλο Σαρμιέντο να φαντάζει ιδανική λύση για το χώρο της μεσαίας γραμμής, εφόσον δεν προχωρήσει η συμφωνία με τον Μίλος Μάριτς, ο οποίος συζητά πρόταση από το εξωτερικό και για αυτό καθυστερεί να δώσει μια οριστική απάντηση στους «βυσσινί».

Σχετικά με το θέμα, ο γενικός διευθυντής της θεσσαλικής ομάδας, Νίκος Λυράκης, δήλωσε σε συνέντευξή του σε τοπικό μέσο: «Ο Σαρμιέντο είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει και συζητάμε μαζί του εδώ και τέσσερις βδομάδες το ενδεχόμενο να έρθει στην ΑΕΛ. Τον είχε δει ο Γιώργος Δώνης στο παρελθόν και του άρεσε πολύ. Στην αρχή θεωρήσαμε ότι είναι μεγάλο το κασέ του, αλλά όταν ασχοληθήκαμε μαζί του ανακαλύψαμε ότι το pay out που έχει είναι εφικτό για τα δεδομένα της ΑΕΛ. Ο Σαρμιέντο, εάν αποκτηθεί τελικά, θα κοστίσει περισσότερα από τη μεταγραφή του Μάριτς. Ο Μάριτς είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη μας επιλογή για το χώρο της μεσαίας γραμμής και ο προπονητής μας τον θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα. Το θέμα είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση, μια και ο παίκτης έχει μία πρόταση από την Ευρώπη και είναι λογικό να θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια».

Καινούργιο πόστο για Ζιάγκα

Η ΠΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε σήμερα την τοποθέτηση του παλιού άσου της ομάδας Ζήση Ζιάγκα στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Νέων και των τμημάτων υποδομής. Να σημειώσουμε τέλος ότι την Πέμπτη 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των «πιτσιρικάδων» της ομάδας του «κάμπου».


Πηγή: «SportDay»
Απόδοση: Αγγελική Παπαμιχαήλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x